Преди Queen и Адам Ламбърт да излязат на сцената за

...
Преди Queen и Адам Ламбърт да излязат на сцената за
Коментари Харесай

Неиздавана песен на Queen с Фреди Меркюри излиза през септември

Преди Queen и Адам Ламбърт да излязат на сцената за концерта за платинения празник на кралица Елизабет Втора на 4 юни членовете съоснователи на групата Брайън Мей и Роджър Тейлър разкриха, че възнамеряват да споделят неиздадена преди този момент ария с Фреди Меркюри през септември, заяви Variety.

По време на изявление на триото за BBC Radio 2 Роджър Тейлър сподели: „ Открихме малко скъпоценно украшение от Фреди, което бяхме не запомнили, и то е прелестно. Беше същинско изобретение. То е от записите за албума The Miracle и мисля, че ще излезе през септември “.

The Miracle е 13-ият студиен албум на Queen, записан през извънредно работлив интервал за групата през 1988 година и излязъл през 1989-а. По време на тогавашно радио изявление с диджей Майк Рийд Фреди Меркюри споделя, че до момента в който са работили по албума, музикантите са записали цели 30 песни. Някои от тях стават B-страни на плочи със синглите им, а Hang On In There и Chinese Torture са употребявани като бонус-тракове за истинския компактдиск на албума.

Брайън Мей споделя, че неиздадената ария някак си е бягала от погледа им. „ Вглеждахме се в нея доста пъти и си мислехме: о, не, няма по какъв начин да спасим това. Но в този момент още веднъж се върнахме към нея и нашият прелестен инженерен екип сподели: „ Окей, можем да го създадем “. То е като че ли зашиваме обособени фрагменти. Но стана прелестно, вълнуващо парче “. Тейлър дефинира композицията като изпълнена със пристрастеност.

След гибелта на великия вокалист и фронтмен на групата през 1991 година, Queen пуснаха няколко неиздадени преди този момент песни с гласа на Фреди Меркюри, в това число и компилацията от такива части Queen Forever (2014).

Американецът Адам Ламбърт е водещ концертен вокал на групата от 2011 година Тогава той размени на микрофона Пол Роджърс, който участваше в турнетата на Queen от 2004 до 2009 година За платинения празник на кралица Елизабет Втора триото извърши някои от най-големите шлагери на бандата, измежду които We Will Rock You, Don’t Stop Me Now и We Are the Champions. В момента те са на турне и след седемте дати до 21 юни във Англия им предстоят концерти в Берлин, Кьолн, Цюрих, Мюнхен, Амстердам, Мадрид, Болоня, Париж, Антверпен, Копенхаген, Стокхолм, Форнебу (Норвегия) и Тампере до 25 юли.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР