ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ Времетраене: 1 час и 31 минути Режисьор: Ниа Вардалос В главните

...
ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ
Времетраене: 1 час и 31 минути
Режисьор: Ниа Вардалос
В главните
Коментари Харесай

Какво да очакваме от “Моята голяма луда гръцка сватба 3

ПРЕДИ ПУКАНКИТЕ
Времетраене: 1 час и 31 минути Режисьор: Ниа Вардалос В основните функции: Ниа Вардалос и Джон Корбет Бюджет: към пет милиона С какво да се подготвим: Предходните два кино лентата от поредица
Като се замислим, сантименталните комедии, които имат продължение, въобще не са доста. Още по-малко пък са тези, които имат и трета част. Но казусът с " Моята огромна луда гръцка женитба " е друг и сме съвсем изцяло уверени, че повода за това е обвързвана с триумфа на франчайза.

Когато излиза през 2002 година, първият филм става шлагер, доказателство за което е облагата му от цели 368.7 милиона $ в интернационалния бокс офис. Освен това сюжетът на Ниа Вардалос, която влиза и в основната роля, получава номинация за Оскар.

През 2016 година по кината потегля и " Моята огромна луда гръцка женитба 2 ", който пък се регистрира със събрани 90.6 милиона $ в бокс офиса. И поради тази статистика, не е по никакъв начин изненадващо, че историята на семейство Портокалос става трилогия.
 Снимка 632969

Първият филм ни срещна с влюбените Тула Портокалос (Ниа Вардалос) и Иън Милър (Джон Корбет), чиято обич не се оказва лесна, тъй като... той не е грък. Но макар първичните запаси на гръцкото семейство на Тула, в последна сметка, женитба имаше. И заживели щастливо, както се споделя.

" Моята огромна гръцка женитба " се завръща за трети път

Къде ни придвижва сюжетът на Ниа Вардалос

Във втория филм Тула и Иън бяха изправени пред нови провокации и трябваше да се оправят както с проблеми, които заплашват бизнеса им, по този начин и с проблеми около щерка им Парис (Елена Кампурис), която си падаше бунтарка. А за похлупак на всичко, фамилията разкри една дълго защитавана загадка... което пък още веднъж докара до женитба.
 Снимка 632957

За разлика от първите две елементи, в основаването на " Моята огромна луда гръцка женитба 3 " има доза сантимент, която прави кино лентата по-трогващ и персонален за режсиьорката, сценарист и актриса в основната роля Ниа Вардалос. Първото тежко събитие, през което минава тя, е гибелта на татко ѝ. Вторият удар пък идва с новината за гибелта на Майкъл Константин, който изиграва татко ѝ Костас в първите два кино лентата от поредицата.
 Снимка 632958

И по този начин, началото на историята в третата част е като че ли предопределено. След гибелта на Костас, главата на семейство Портокалос, наследниците му се заемат да изпълнят неговата последна воля - да предадат дневника му на тримата му най-близки другари от детство. Това значи, че цялата рода би трябвало да посети родното му село в Гърция и да се завърне към корените си. Освен това фамилията получава и персонална покана за локалния събор, изпратена им персонално от кмета.

Багажите бързо са стегнати, само че прекарването се трансформира в освен това от елементарна екскурзия. Семейното премеждие е изпълнено със сгряващи сърцето моменти, обич, развлечение, лек комизъм и не на последно място - изненадващи обрати. И тъй като въпреки всичко филмът се споделя " Моята огромна луда гръцка женитба 3 ", женитба фактически има. Но коя е двойката, която този път си споделя " да ", не бихме развалили удоволствието като издадем.
 Снимка 632963

Това, което си коства да споменем обаче, е, че във кино лентата са всички познати от предните два кино лентата герои - естествено Тула, Иън и щерка им Парис, само че и чичо Ник (Луис Мандилор), вуйна Вула (Андреа Мартин), леля Фрида (Мария Вакрацис), Мария (Лейни Казан), Анджело (Джоуи Фатоун) и Ники (Джиа Каридис). Новите попълнения в историята пък са Елиас Какавас, който влиза в ролята на Аристотел, влюбеният в Парис колежанин, както и Мелина Коцелов, която се превъплъщава в ексцентричната и занимателна кметица Виктори.
 “Закрилникът 3: Последна част ” с Дензъл Уошингтън и Дакота Фанинг - какво да чакаме от кино лентата на Антоан Фукуа
Какво да чакаме от “Закрилникът 3: Последна част "

Брутален екшън, за който би трябвало здрав корем

Всички те пресъздават един самобитен празник на фамилията, културата и любовта. И го вършат по типичния за семейство Портокалос щур метод. А на фона на красивите средиземноморски пейзажи, филмът може да бъде един от най-свежите способи, по които да изпратим лятото.

" Моята огромна луда гръцка женитба 3 " е по кината от 8 септември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР