Преди няколко месеца Наталия Кобилкина изненадващо обяви, че се развежда.

...
Преди няколко месеца Наталия Кобилкина изненадващо обяви, че се развежда.
Коментари Харесай

Мъжът на Кобилкина напира да се съберат

Преди няколко месеца Наталия Кобилкина изненадващо разгласи, че се развежда. Оттогава тя се старае да поддържа другарска връзка с някогашния си Такис Дретакис поради 4-годишния им наследник Филип. Запознати издават, че проваленият гръцки предприемач се възползвал от толерантното отношение на сексоложката и правел опити да се събере с нея. Засега обаче желанията му не се увенчавали с триумф. Експертката по интимните тематики била безапелационна, че желае да продължи напред без него.
 

Неотдавна Такис и Наталия демонстрираха фамилно благополучие в Лондон, където живеят, само че очевидно всичко е било фасада. Ето какво разгласи Кобилкина, когато решението им за бракоразвод стана публично: „ След съвсем 9 години дружно взехме решение да продължим живота си поотделно. Приключи нашата задача един кьм различен като съпрузи и продължаваме като близки другари и любящи родители на нашия прелестен наследник. В решението ни няма въздействие от трети страни. Разводът ни към този момент е реалност. Запазваме уважението посред ни и се надяваме, че най-хубавото за всеки един от нас следва ”.

В началото на септември някогашните съпрузи се събраха за първия образователен ден на отрочето им (Наталия посочи, че в Англия децата стартират школо от 4-годишна възраст). Това дало мотив на Такис още веднъж да се опитва и да се добере до сърцето на Наталия, само че уви – блъснал на камък.

Сексоложката показа с феновете си в обществената мрежа, че скоро надали ще се обвърже съществено . По думите ѝ обожатели не липсвали, само че предпочитала известно време да бъде без сътрудник. През последните 19 години не ѝ се случвало да остава сама, по тази причина имала тъкмо такава потребност сега. „ Винаги ще предпочитам себе си и своята истина. Винаги ще върша дейности, когато чувствам, че животът ми потегля по неверен път. Винаги ще последвам своята вътрешен глас и сърце, ще имам вяра в силата на Вселената и любовта. И постоянно ще се любувам с цялостна мощ на този прелестен интервал на междумъжие. Животът е толкоз красиво нещо и постоянно можем да го променяме, рестартираме и да си даваме право на избор. За моите 39 години 19 години прекарах в бракове. Миналия път интервалът на междумъжие беше 2 месеца. Така че в този момент за на никое място не бързам и просто се любувам на свободата. Вьв всеки стадий на живота има нещо доста красиво. Когато избираш сърцето си и вярата в себе си, цялата Вселената избира теб ”, разяснява Наталия.

Според осведомени гъркът Такис е съществено закъсал с парите в последно време, по тази причина и толкоз напирал да се върне при Кобилкина, която го издържала напълно през последните месеци от брака им. Точно финансовите неволи на предприемача довели до завършек на сантименталните му връзки със сексоложката. „ Какъв ресторантьор и предприемач е той?!  Избяга от България поради задължения, същото се случи и в Гърция. Той беше част от схемата, с цел да наподобява Кобилкина сполучлива жена с кариера и сякаш сплотено семейство. Явно към този момент ѝ писна Дретакис да не си намира работа и тя да тегли ”, разясняват осведомени със обстановката на някогашните съпрузи. Наталия и Такис подписаха брак преди 6 години на гръцкия остров Скиатос

Тя е споделяла, че в началото концепцията за втори брак ѝ се коствала откачена – прясно разведена с първия си брачен партньор Делчо,  брюнетката предпочитала с гръцкия ѝ прятел да живеят на фамилни начала, без да отскачат до гражданското за автограф. Той обаче имал други разбирания за живота и упорствал връзката им да бъде официализирана.

Бизнесменът предложил по сантиментален метод на сексоложката – навръх рождения й ден. По случай празника те отпътували за Малдивите и там ѝ отправил предлагането да стане негова брачна половинка. „ Беше приказно – превъзходен остров, невероятна атмосфера. Отидохме на вечеря и най-после сервитьорът ми сервира торта, върху която имаше годежен пръстен ”, разказвала е Кобилкина.

Дретакис бил доста ревностен и известността на Наталия по никакъв начин не му се нравела. „ Непрекъснато ме разпитваше къде съм, с кого съм, кой е този мъж, кой е оня... А мен ме стопират всякакви хора по улиците, желаят да се снимаме – аз не ги познавам, само че не отхвърлям на никого. Постепенно Такис разбра, че аз не съм стопанка, която си стои у дома, към мен има доста хора, има камери. Вече е наясно, че животът с известна жена е малко по-различен ”, разказвала е Наталия.

След сватбата рускинята не съумя да забременее незабавно. С някогашния й брачен партньор Делчо Добрев бяха дружно 11 години, само че по този начин и не се снабдиха с правоприемник. Кобилкина се надявала, че с Такис ситуацията ще бъде друго, само че когато не могла да зачене, почнала да се изнервя. Гъркът произлиза от консервативно семейство, което не приело добре обстоятелството, че Наталия срещнала усложнения. Роднините непрестанно го разпитвали за какво жена му не издува корема, а той съществено почнал да се тормози, че ще остане без правоприемник.

Вследствие на репродуктивните проблеми връзките на Наталия и Такис се обтегнали. Клюката гласи, че той си разрешил да обърне взор настрана и няколко пъти изневерил на жена си. Кобилкина пък тръгнала по ходжи и врачки, надявайки се, че по този начин ще се снабди с мечтаното бебе. Те обаче също не съумели да й оказват помощ, до момента в който най-после чудото се случило напълно ненадейно.

Наталия забременяла след взаимен семинар с гуруто в науката за женската сила Лариса Ренар. По време на образованието употребявали енергийни практики за освобождение от минали връзки и привличане на благополучие, благополучие и обич. Кобилкина споделила пред свои близки, че след самобитния обред се почувствала нетипично и добила странното чувство, че скоро ще забременее. Нямала съответна причина за това – с Такис в последно време разредили опитите и до оня миг не очаквала знамение, само че изненадата била голяма, когато в края на месеца видяла двете чертички на теста за бременност. Рускинята е уверена, че Лариса Ренар ѝ е помогнала да сбъдне фантазията си посредством силата на женската сила.

Сега Наталия се е заела да учи други дами по какъв начин да минават относително безболезнено през бракоразвод и по какъв начин да се съхраняват като дами. Тя води семинарите си и на британски език, тъй като се пробва да притегля освен българки, само че и чужденки към практиката си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР