Преди няколко години Vogue обяви за модна икона и едва

...
Преди няколко години Vogue обяви за модна икона и едва
Коментари Харесай

5 стайлинг идеи от капсулния гардероб на Сара Джесика Паркър

Преди няколко години Vogue разгласи за фешън икона и надали някой би спорил с стилната библия. Самата актриса тогава показа, че е поласкана, само че в това време не желае да бъде възприемана по този метод. Така или другояче след ролята й на Кари Брадшоу в  няма да по какъв начин да бъде друго. Роля, която освен я направи извънредно известна, само че и може би ненапълно повлия нейния персонален жанр. Дотолкова, че през днешния ден ни е мъчно изцяло да ги разграничим, а може би и няма потребност.

И до момента в който сме в очакване на на хитовия сериал и сигурно сме нетърпеливи да забележим какъв ще бъде стилът на Кари, която към този момент ще е на 50, а самата Сара Джесика Паркър през днешния ден навършва 56, взехме решение да се вдъхновим с няколко съществени неща от стила й.
               

Отвъд светлините на прожекторите най-често актрисата може да бъде забелязана с дънки и пуловер в безпристрастен цвят, както и с комфортните домашни облекла, които към този момент всички носим, даже и на открито, тъй като през последната година това е формалния ни дрескод. Е, освен за нас, явно.
               

Но пък в хладните дни най-лесният метод да се откроим е с в ослепителен цвят или забавен принт. Нещо, от което постоянно се възползва Сара Джесика Паркър, без значение дали е облечена с грациозен тоалет, или с напълно състезателен.
               

По отношение на полите и роклите актрисата от „ Сексът и градът “, сходно на своята героиня, избира миди дължини и разкроена кройка, а тях съвсем постоянно комбинира с обувки на висок ток.
               

И като споменахме обувки – чифт токчета в ослепителен цвят е нещото, което би освежило даже обикновен тоалет като дънки и тишърт. Нещо, което нееднократно ни е показвала и самата Паркър. Още повече че самата тя основава такива модели за личната си марка SJP.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР