Преди няколко години стана ясно, че едни от най-талантливите родни

...
Преди няколко години стана ясно, че едни от най-талантливите родни
Коментари Харесай

Гръм в поп-фолка: Преслава разкри в какви отношения е с Галена след големия скандал

Преди няколко години стана ясно, че едни от най-талантливите родни поп-фолк певици - Галена и Преслава, са стигнали до скандал. Навремето двете дружно стартираха кариерите си и дори са живеели дружно, помагайки си във всичко, само че по-късно хубавиците се изпокараха и по този начин и не се разбра повода за това. 

Виж още: Ново звездно бебе? Николета Лозанова със чудноват намек

Двете удържаха на изкушението и в никакъв случай не споделиха за какво настъпи раздор в дружбата им във времето. Дори по време разнообразни изявленията певиците са отбягвали тази тематика или са казвали, че всичко сред тях е просто ужасно, само че просто от време на време са на друго мнение. 

Виж още: След болката и разочарованието: Защо Десита маха остарели татуировки от тялото си?

Двете кралици няма по какъв начин да не стопят ледовете помежду  си- въпреки всичко през годините имат страхотни общи шлагери, които всички слушаме и до през днешния ден. Всички знаем, че Преслава в последно време дружи единствено с Константин и Софи Маринова - останалите сътрудници очевидно са си останали просто хора, с които работи една и съща специалност.

Виж още: " Никога няма да забременееш ": Страшните думи, които наплашиха Теди Тодорова

И с цел да стане още по-интересно, Преслава реши да дава отговор на въпроси от почитатели, които, несъмнено, нямаше по какъв начин да пропуснат опцията да я разпитат и за това.  На въпроса " С Галена ще се сдобрите ли в миналото? " отговор не липсваше, а даже в противен случай. Поп-фолк кралицата беше точна, къса и ясна в думите си: " Не сме скарани. Говорим си, просто не  сме толкоз близки както преди. Винаги ще е моето едва място! "  

Виж още: Ето къде стават чудесата: Директно от спалнята на Мирела

Интересно ни е дали Галена би дала отговор също нещо по тематиката, в случай че реши да даде опция за въпроси на огромната си публика. Сигурни сме, че следи какво разгласява колежката ѝ, тъй че няма по какъв начин да пропусне този прям отговор. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР