Преди няколко дни ви показахме как лилавото е на път

...
Преди няколко дни ви показахме как лилавото е на път
Коментари Харесай

23 идеи за маникюр в най-изящния пролетен цвят

Преди няколко дни ви показахме по какъв начин лилавото е на път да детронира розовото в стайлинга, само че в неговата по-тъмна и наситена версия, то през днешния ден се фокусираме върху неговата нежна версия, което преди няколко сезона беше превзела стайлинга ни. Понякога все още намира място в него, даже и единствено под формата на аксесоари, само че сигурно продължава да бъде мощен тренд в маникюра, тъй като носи необикновено чувство за пролет.

Най-семплият вид е да изберете нюанс, който ще е подобаващ за тена на кожата ви и да лакирате ноктите си с него. С него може да се получи и настоящи chrome резултат, който припомня на изящните перлени отражения от преди време. Може да комбинирате два или повече нюанса или да го комбинирате с други пастелни цветове за обособените нокти. В същото време обаче лилавото може да се употребява за френски маникюр (който от дълго време е излязъл оттатък класиката) или за оформянето на разнообразни геометрични форми или украшения като фини цветя, звезди или сърца.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Melanie Graves (@overglowedit)

Понякога може да се употребява като основа, върху която още веднъж да има разнообразни флорални претекстове, точки или други закачливи рисунки. А цветове, с които доста добре се комбинира са нюансите на зеленото, оранжевото, жълтото, синьото и розовото. И в галерията сигурно ще откриете онази концепция, с която да освежите маникюра си за пролетта.

 
31 хрумвания за маникюр на фини и изящни цветя

 
  
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР