Преди няколко дни излязоха списъците с новоприетите студенти в НАТФИЗ,

...
Преди няколко дни излязоха списъците с новоприетите студенти в НАТФИЗ,
Коментари Харесай

Приеха дъщерята на Румен Радев в НАТФИЗ с един от най-високите балове

Преди няколко дни излязоха описите с новоприетите студенти в НАТФИЗ, а измежду имената, които ще стартират своето образование още на следващия ден, на 15 септември, е и първородната щерка на Румен Радев от първия брак на президента с Гинка Кесякова - Дарина. Наследницата на президента е минала сполучливо и през трите кръга на изпитите за банкет в образователното заведение, освен това с един от най-високите балове - 12, което я слага измежду десетте най-талантливи кандидат-студенти в специалността " Актьорство за трагичен спектакъл " тази година.

Не е изключено скоро да забележим младото момиче и на огромен екран, защото постоянно учещите във ВУЗ-а получават функции в родни продукции, още преди да са се дипломирали.

Дарина от дребна изпитва обич към театъра и към този момент има опит на сцената. Тя приключи столичното 35-о СУ " Добри Войников ", а в девети клас стана част от учебната школа " Ле Страпонтен ". С трупата тя е сложила голям брой представления на френски език както в България, по този начин и отвън рамките на родината ни.

" В " Ле Страпонтен " открих любовта, другари, там открих пристрастеността си към театъра. Мисля, че там открих всички неща, от които човек има потребност, с цел да бъде благополучен в живота. Ще помня всяка една усмивка, всяка една сълза, всяка една прегръдка, преди да излезем на сцена, всяко едно нещо. Бях толкоз погълната от всички тези страсти, че нямаше време да мисля за края. Не мога да си показва да свършат всички тези фестивали, цялото това крещене на мадам за френския ни. Обичам ви, " Ле Страпонтен "! Толкова доста. Всеки един от вас. Благодаря ви, че ви има и че съм част от цялото това прекарване ", призна Дарина в фрагментите на прочувствен филм, който тя и съучениците ѝ снимаха по-рано т.г., за престоя им в трупата.

За жал президентът няма да участва на церемонията по откриването на новата образователната година в Националната академия за театрално и кино изкуство " Кръстьо Сарафов ". Заради ковид пандемията, обхванала целия свят, за първи път от доста време насам събитието ще се организира при затворени порти, без фенове. Роднините на първокурсниците въпреки всичко ще имат опцията да гледат връчването на студентските им книжки в интернет.

Дарина ще бъде състудентка с щерката на актрисата Лилия Маравиля - Паола, както и със Стефан, който е наследник на телевизионния водещ Витомир Съраиванов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР