Преди минути станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат за

...
Преди минути станахме свидетели на най-унизителното връчване на мандат за
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Денков да връща мандата празен, трябва да се върви към трети мандат или към нови избори

" Преди минути станахме очевидци на най-унизителното връчване на мандат за сформиране на държавно управление в новата история на България. Просто Конституцията задължи Президента да даде мандат на Николай Денков ", разяснява във Facebook водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов връчването на втория мандат за сформиране на държавно управление на ПП-ДБ.

" Истината е, че Политическа партия не заслужават този мандат. Николай Денков значи Кирил Петков и Асен Василев. Някой съмнява ли се, че тия хора са едно цяло? Значи, хората, които желаят да овладеят службите - законно или нелегално, хората, които съгласуват назначенията в службите в България с непознати посолства и непознати страни, хората, които вършат „ ала-бала “ на изборите, хората, които са нагли в безпардонния си блян към власт, в този момент взеха втория мандат. Нещо повече, лицата Асен Василев и Кирил Петков, в случай че имаше правдивост в тази страна, трябваше да бъдат задържани за държавна измяна и подведени под наказателна отговорност. Освен записите, имаме и два пъти самопризнанието на Асен Василев, че не се отхвърля от нито една от думите, казани там. Но постоянно има вяра за правдивост ", написа още той.

" Аз тези хора ги познавам. Направих всичко допустимо те да не ръководят. Тогава бях неприятен и злобен. Сега по този начин ли ви наподобява? Сега мисля, че и вие разбрахте това, което аз разбрах преди една година. И то е, че тези хора от „ Продължаваме промяната “ - Кирил Петков и Асен Василев - за нищо на света не трябва да се допират до власт. Тяхното наличие във властта в България ще бъде пагубно за страната и за всички нас.

И защото няма по какъв начин да ни опази Бог от това, Асен Василев да е министър на финансите, Кирил Петков да е министър на стопанската система и техните производни да са министри и шефове на служби, защото нямам доверие,че Бог ще ни опази, най-добре е сами да се опазим и за нищо на света да не разрешаваме тия хора да вземат участие във властта. Така че - Николай Денков най-добре да връща тоя мандат празен.Трябва да се върви към трети мандат или към нови избори ", съобщи Слави Трифонов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР