Преди месец Антония Петрова хвърли бомбата, че е станала майка

...
Преди месец Антония Петрова хвърли бомбата, че е станала майка
Коментари Харесай

Антония Петрова разкри защо е крила втората си бременност

Преди месец Антония Петрова хвърли бомбата, че е станала майка за повторно. Изненаданите бяха доста, защото никой не подозираше за деликатното положение на миската.

Блондинката, която подари предприемачът Ивайло Батинков с втори правоприемник, най-сетне реши да проговори и да разкрие за какво бременността й не е достигнала до медиите.

"Всички ме питат “защо съм скрила че съм била бременна? “ Не съм, просто не съм го обявявала публично и не съм парадирала с този факт. И да ви кажа доста добре ми се получи. вървях на работа до последния ден на 9 месец, не спряхме да пътуваме по света, както и посещавах всевъзможни празненства и събития с голямо наслаждение, просто тъй като се усещах отлично и както и с първият ми наследник карах доста лека бременност.

Общо взето не се стопирах до самото раждане. Ето фотоси от 8 месец на една страхотна женитба. Пожелавам на всяка бременна в 8 месец да наподобява и да се усеща по този начин ", написа тя в обществените мрежи и сподели свои фотоси в напреднала бременности.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР