Преди малко се разделихме с представителите на Международната федерация -

...
Преди малко се разделихме с представителите на Международната федерация -
Коментари Харесай

Мария Петрова: Беше трудно състезание



" Преди малко се разделихме с представителите на Международната федерация - с президента Моринари Ватанабе, с Наталия Кузмина, с Мария Гигова и всички споделиха, че са доста удовлетворени от организацията, щастливи са, че са били тук, дефинират надпреварата като в действителност сполучливо и благодариха на БФХГ за това, че направихме една огромна крачка напред, първата крачка в организацията на надпреварите. И аз съм доста щастлива в действителност, тъй като успяхме “, показа основният арбитър на международната купа Мария Петрова.



„ Беше едно доста мъчно съревнование, какво ли не видяхме в него, само че мисля, че зарадвахме българските фенове и почитателите на художествената гимнастика с триумфите, които им донесохме. И за гимнастичките беше мъчно, за всички наши посетители, само че ние като присъединяване от българска страна показахме едно доста положително равнище за месец март “, добави трикратната ни международна шампионка.

Президентът на Търговска колегия към Европейската гимнастика разяснява и организацията на европейското състезание, което ще се организира във Варна от 9 до 11 юни.

„ За европейското състезание във Варна се готвим с положителни мисли за това, че ще приемем елита на Европа. Имаме един добре квалифициран екип като федерация и се надявам да се оправим сполучливо, а девойките да се показват сполучливо и да зарадват всички ", приключи вицепрезидентът на БФХГ.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР