Преди жестокото нападение на 15-годишен тийнейджър над 16-годишно момче с

...
Преди жестокото нападение на 15-годишен тийнейджър над 16-годишно момче с
Коментари Харесай

Преди жестокото нападение с нож в `Надежда` момчетата си уредили среща за бой

Преди жестокото нахлуване на 15-годишен младеж над 16-годишно момче с нож в столичния ж. к. " Надежда " двамата си уредили среща за пердах.
 Ученикът, който намушка 16-годишен, се похвалил пред другари  Намушканият с нож 16-годишен атакуван поради с хомосексуални подиуми  16-годишно момче намушкано с нож поради обява в интернет (обновена)
Това стана ясно от административния ръководители на СГП Емилия Русинова по време на брифинг.

„ Обвиняемият е потърсил оръжието особено в дома си, взел го на 27. 07. 2018 година с ясното схващане къде отива и какво цели да извърши. Затова и квалификацията на действието е преднамерено. Между потърпевшото момче и обвинения е имало спор, предшестващ случилото се, само че с отминалост към 26-27 дни най-малко, тъй като е било в границите на образователната година. На въпросния ден обвиненият се обадил на потърпевшия с искане за среща, с цел да си провеждат пердах. Тази среща не се реализира, защото се разминават. Впоследствие обвиненият схваща къде се намира потърпевшото лице, отива на адреса, там живее различен техен съученик и неговия брат. Посредством братята са извикани потърпевшото лице и техния съученик и се е разиграла случката, която е тежко престъпно закононарушение “, описа Русинова, представена от " Фокус ".

Тя добави, че най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ във връзка с обвинения се слага единствено в изключителни случаи на малолетни лица. По думите и, 15-годишният нападател съставлява " повишена заплаха ".

Нападението е било осъществено с 30-сантиметров ловен нож, а 15-годишният възпитаник даже се върнал на мястото на престъплението, с цел да си вземе очилата, които не запомнил по време на кървавото действие:

" Интересното в тази ситуация е, че няма никаква сдържаност от страна на малолетния обвинен, защото откакто си е тръгнал от местопроизшествието с окървавения нож е срещнал други техни познати, посочил е по какъв начин е нанесъл удара. На всичко от горната страна се е върнал на мястото на мястото на престъплението, с цел да си вземе очилата, които е не запомнил. Имало е събрали се хора, той не се е поинтересувал за положението на своя съученик. Демонстративно е напуснал местопроизшествието “, добави тя. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР