Преди избори политиците обикновено си имплантират партийно самочувствие. Ако се

...
Преди избори политиците обикновено си имплантират партийно самочувствие. Ако се
Коментари Харесай

Изборните марсианци дойдоха – парите отиват другаде, а вие спите!

 Преди избори политиците нормално си вграждат партийно самочувствие. Ако се вслушате в приказките им в този момент, когато вървят регистрациите за изборите, ще останете с усещането, че пред вас са изцяло непознати хора, които в никакъв случай не сте виждали – нито по малкия екран, нито на улицата. Застават пред Централната изборна комисия и стартират да приказват изцяло невнятни неща. Приличат на кацнали от Марс и настояват, че носят нова технология – с едно натискане на копчето и напряко ослепяваме от светлината, която струи от бъдещето.

Някои от тях са по-скромни, нямат самочувствие на марсианци, а по-скоро наподобяват на фолк певици, вкарали в бюста си повече силикон, в сравнение с той побира. Може би затова немският професор Клаус Рот твърдеше преди време, че чалгата господства и в политическия ни живот. Сигурно е имал поради имплантите, които постоянно минават допустимите граници.

" Столипиново " става като Виена, беше споделил един общински консултант и с ръце сподели по какъв начин в махалата скоро ще би трябвало да се плува. Попитаха го дали не е имал поради Венеция. А, там по-хубаво ли е? Тогава дано да е Венеция!, заключи съветникът. Този покъртителен очерк има отношение към имплантите, каквито и да са те. Ако имаш задоволително партийно самочувствие да изглеждаш като галош, не е ужасно. По-страшно е, в случай че парите отидат другаде, а ти спиш.

Това ни споделят строилите се пред ЦИК марсианци: Страшно е, в случай че парите отидат другаде и по тази причина няма да спим.

Затова излиза Мая Манолова и споделя, че гони мутрите, а тя стана известна със фотосите сред две мутри от Дупница, които в този момент се крият някъде из Африка.

Затова излиза Цветан Цветанов и споделя, че тази власт би трябвало да се маха, а той е един от архитектите й.

Затова излизат от Движение за права и свободи и споделят, че да отказваш вземане-даване с тях е политическа перверзия, а в действителност никой не ги отбягва, в противен случай – ухажва ги, въпреки и скрито.

Затова излизат от Българска социалистическа партия с нова визия за света, само че тя е като кинопрегледите от времето на Тато.

Затова излизат хората на Дългия – и те против мутрите, които по този начин постоянно обслужваха.

Затова излиза " демократът “ Атанас Атанасов и търси отговорност от ръководещите мръсници, а той като прокурор, обслужващ Българска комунистическа партия в Разград, е гонил мръсниците, посочени от партията.

А парите са в ГЕРБ. Оттам нищо не дават обещание, просто желаят да ги задържат. Затова за останалите ситуацията е по този начин ужасно – парите са другаде, а ние спим.

Затова се и вършат на марсианци, на галоши, на секс кукли, в случай че би трябвало, по стомах ще се влачат, пясък ще ядат, само че няма да заспиват. Трогателна за разказване картина с прочут край. Не се предлага за чувствителни фенове, защото на някои участници партийният тестостерон блика напряко от ушите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР