Преди година на 28-годишната Илияна Христова от Варна бе направена

...
Преди година на 28-годишната Илияна Христова от Варна бе направена
Коментари Харесай

Борба за дъх: Илияна Христова от Варна се бори с онкологично заболяване

 Преди година на 28-годишната Илияна Христова от Варна бе направена сполучлива белодробна трансплантация в Университетската болница във Виена. До този миг страната поема разноските по здравното следене на Илияна като трансплантирана във Виена, а и  сега лечението на онкологичното заболяване.

" Ние не сме си тръгвали от Виена. През цялото време сме тук, към този момент съвсем година, с цел да се следи положението и на белия дроб, и с цел да се лекува ракът. Трансплантолози и онколози работят в доста директен контакт и по тази причина не е допустимо лекуването да се организира в България ",  споделя майката на Илияна.

 Семейството сега е насила да плаща  наем за апартамент  във Виена, както да доплаща някои от медикаментите за онкологичното заболяване, които са на стойност  над 400 евро месечно.

" Преди 11 месеца, когато ми беше осъществена белодробна трансплантация, си мислех, че към този момент ще пиша единствено хубави неща в тази страница, за новия си живот без заболявания и неволи. За благополучие трансплантацията беше сполучлива и към този момент мога да вдишвам свободно! Но единствено месец след нея ми откриха онкологично заболяване. Налага се още веднъж да се обърна към вас с молба за помощ ", написа Илияна в своя профил си в обществените мрежи.

Майката и дъщерята се нуждаят от поддръжка, с цел да се оправят с настоящите им разноски, които възлизат на 2000 евро месечно. Химиотерапията ще продължи шест месеца и сумата, която  е нужна да бъде събрана е 12 000 евро. Повече информация, можете да намерите  на  страницата на Илияна Христова  във Facebook - " Борба за мирис “.

НЕКА  ПРОТЕГНЕМ РЪКА!

Много малко хора имат шанса да завоюват борбата със гибелта, и да получат късмет за втори живот. Ако се обединим, дружно с Илияна ще спечелим още една борба за живот!

Всеки, който има опция, и предпочитание може да помогне на Илияна и нейната майка с подаяние по следните способи:

 Банка ДСК

IBAN: BG58STSA93000019057800

BIC: STSABGSF

Титуляр на сметката: Илияна Владимирова Христова

paypal.me/borbazadah
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР