Преди фотографката Джени Луис да роди първото си дете, се

...
Преди фотографката Джени Луис да роди първото си дете, се
Коментари Харесай

Лондонските майки и техните новородени бебета в първите 24 часа

Преди фотографката Джени Луис да роди първото си дете, се била наслушала на ужасяващи истории за раждането. “Мислех си: Божичко, по какъв начин ще го преживея? ” – спомня си тя. Но за благополучие опитът на Джени се оказва позитивен и даже я въодушевява за един план, в който тя улавя страстите на новото майчинство в първите 24 часа след появяването на новия живот на този свят. Този месец тя разгласява албума си “One Day Young ”, включващ 40 от общо 150 портрета, които е направила в домовете на млади майки с техните новородени бебенца.

Джени Луис набира моделите си, като закачва разгласи и раздава листовки из лондонския квартал Хакни, където живее. Тя предлага гратис копие от албума на всяка жена, която се съгласи да театралничи за нея, само че при едно изискване – това да стане в първите 24 часа след раждането на бебето, в случай че към този момент са се прибрали вкъщи. Желанието й е всичко да е колкото се може по-естествено; с никоя от майките не са правени пробни фотоси.

Резултатът е повече от впечатляващ – истината за майчинството в цялото му ежедневно великолепие. Вижте го в фотосите на Джени. 



 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР