Преди две години цяла Англия полудя по кучето Уенди. Бялото

...
Преди две години цяла Англия полудя по кучето Уенди. Бялото
Коментари Харесай

Куче говори като човек

Преди две години цяла Англия полудя по кучето Уенди. Бялото и пухкаво хайванче скри шапката на другояче индиферентните островитяни, откакто се появи в известното телевизионно шоу „ Британия търси гений “. Симпатичното кученце и стопанинът му Марк Метрал направиха по този начин, че на всички да им увиснат ченетата – двамата организираха много дълъг и стойностен разговор на… човешки. Езици, не език. Понеже Уенди отговаряше освен на британски, само че ползваше и френски, и испански… На всичкото от горната страна животинката си отваряше устата като човек.

Впоследствие обаче се разбра, че този резултат се дължи на механична челюст, прикрепена към носа на Уенди след претърпян случай. Както се споделя всяко зло за положително. В момента обаче Англия има нов любим. Става въпрос за малко бебе хъски, което преди да почне да лае, също проговори като човек.

И знаете ли коя е първата му дума? Лесно може да се досетите – откакто приказва като човек, за какво пък и първата му дума да не е като на множеството хора? Точно по този начин, за наслада и наслаждение на стопанката си, дребното хъски не стопира да повтаря „ Мама, мама, мама “. Трогателно, занимателно и смешно, нали?

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР