Преди дни в социалните медии и някои сайтове бяха публикувани

...
Преди дни в социалните медии и някои сайтове бяха публикувани
Коментари Харесай

Борисов говори за новите снимки и обеща да каже коя е Мата Хари

Преди дни в обществените медии и някои уеб сайтове бяха оповестени фотоси, за които се твърди, че са от спалнята на някогашния министър председател Бойко Борисов. За фотосите се твърди, че са получени на пощата от предаването " ЕвроДикоФ " на телевизия Евроком. Пръв водачът на " Да, България " Христо Иванов ги разяснява - безусловно по-малко от час откакто се появиха в интернет пространството.

Вчера (11 ноември) някогашният министър председател даде изявление за Симеон Милков, който е в предишното и който неотдавна взе изявление от Делян Пеевски. Една от тематиките, по която Борисов и Милков говореха бяха изтеклите фотосите (гледайте от 16:10 минута на записа). Ето какво отговори някогашния министър председател. Публикуваме диалога сред двамата буквално: 

Симеон Милков: Как може някой да влезе в премиерската резиденция и да ви снима по чаршаф? Последната фотография имаше и кондом на шкафчето. Каква марка е, тъй като беше оранжев?

Бойко Борисов: Откъде да помня, преди две - три години. Все отново имам някаква просвета и хигиена, това демонстрира. А това да стоиш и да снимат е подмолно от страна на тази госпожа.

Симеон Милков: Коя е тя? Кажете коя е Мата Хари за нас, апелирам ви?

Бойко Борисов: Обещавам да ти кажа. Нека да минат изборите в този момент, тъй като ще… имам един ден до изборите. Гледам те и, че си млад, напорист, виж какво хубаво място си избрахме тука (двамата се намират в кафене в административната постройка на НДК) хем да не стърчим, хем да не да не те бутат, хем да не те гонят. Така че отново ще ти отделя време и отново ще зададеш въпроса. Освен това, което съм ти дал отговор, ти ще го провериш пък ще дойдеш и ще ми кажеш.

Симеон Милков: Добре, по какъв начин се влиза в тази премиерска резиденция? Как мога аз тази вечер в два часа през нощта да вляза във вашия дом и да ви фотографирам по халат?

Бойко Борисов: Не можеш!

Симеон Милков: Трябва да е жена.
 Като в мафиотски филм, само че босът на босовете е Борисов Като в мафиотски филм, само че босът на босовете е Борисов
На едно от празненствата шефът играе карти с приятелите си. Един от тях демонстрира видео за това какво се е случило на предприемач, който е отка...

Бойко Борисов: Трябва да е жена, би трябвало да е обич.

Симеон Милков: Добре, скъсихме кръга. 

Бойко Борисов: Голяма нелепост и някой път…..това е..., но… (чуква по масата с пръст), ще ти отговоря.

Снимките бяха разчетени от проверяващия уебсайт. Според него датите на фотографиите са 11 юни 2017 година, 16 юли 2018 година, 8 май 2020 година Две от фотосите са обработвани и не могат да бъдат датирани.
 Балабанов: България стана известна със фотосите, кюлчетата и записите, а не с ограниченията против Коронавирус, господин Борисов Балабанов: България стана известна със фотосите, кюлчетата и записите, а не с ограниченията против Коронавирус, господин Борисов
" Борисов: ”Ще се окаже, че България най-правилно е управлявала ограниченията по време на рецесията ”. Наистина ли самичък си вярвате на...

Междувременно Софийската градска прокуратура заяви, че се е " по отношение на обява в интернет уебсайт, съпроводена със снимков материал ". Възложена е инспекция, а от държавното обвиняване твърдят в сбито известие, че за резултатите от нея обществеността ще бъде осведомена навреме. В известието не се показват никакви други елементи, само че евентуално става дума за фотосите от спалнята на някогашния министър председател Бойко Борисов.

Старите фотоси и тяхната инспекция

В началото на юни 2020 година до медиите анонимно бяха изпратени първо аудиозаписи, а на 17 юни - и. Те посочваха главно нощно шкафче с револвер от горната страна, а вътре банкноти по 500 евро, а на един от фрагментите - и кюлчета. На една от фотосите се виждаше латентен на спалня мъж, а самият Борисов удостовери, че това е той. На 16 юли 2020 година последва и видеозапис, добавени бяха и още няколко аудиофайла. От видеото на стопкадър се видя контур на елегантна жена в черна рокля, с дълга черна коса и съгласно някои анализатори на фрагментите - найлонови ръкавици.

Разпространяването на фотосите стана мотив министър-председателят да даде с цялото управление на ГЕРБ, на който разгласи, че го нападат с компромат, изработен като по учебник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Все отново министър председателят тогава удостовери, че фотосите са от интериора в " Бояна ", и допусна поради типа на мокета, че компроматът е отпреди година - по време на подготовката на европейските избори, когато се е срещал там и със съпартийци.

По-късно Борисов доста пъти, както и незнайни конспиратори, които работили " като по учебник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) ". След това разгласи, че жена, която му е близка и която алегорично назова Мата Хари, е отишла в жилището му в " Бояна ", до момента в който него го няма, и е аранжирала парите и златото.
 Бимбалов: Искам да ви уведомя кой е главният обвинен за аферата с нощното шкафче Бимбалов: Искам да ви уведомя кой е главният обвинен за аферата с нощното шкафче
Въпросът дали Мата Хари е напъхала пачките и златото в нощното шкафче на премиера вълнува всички ни. От август насам прокуратурата твър...

Миналата година уеб сайтът " Биволъ " и e-vestnik, като правени сред 2017 и 2019 година, открити бяха датите 25 септември 2017 година, 4 януари 2019 година, 6 февруари 2019 година

Софийската градска прокуратура спря следствието при предходното разпространяване на фотоси на чекмеджетата. Причината - експертизите посочили, че фрагментите са манипулирани.

Друг акцент

Борисов разгласи, че към този момент е подал иск против служебния вътрешен министър Бойко Рашков -. Тези обвинявания са поради омразата на Рашков и Радев, счита водачът на ГЕРБ. По думите му, Автомагистрала " Хемус " се строи от огромни компании, като той съответно загатна името на " Щрабаг ".

Борисов се похвали, че " Митьо Гестапото " (Димитър Христов Иванов) му споделил персонално, че " го изпуснали " - при въпрос за кукловодите в България и кой го е издигнал до това състояние.
 Паунова уточни за какво версията на Борисов за фотосите от спалнята му не е логичен издържана Паунова уточни за какво версията на Борисов за фотосите от спалнята му не е логичен издържана
" Помните, че “Биволъ ” и Е-вестник направиха експертиза на фотосите от спалнята на Борисов. Преди ден от изявлението пред ФАЦ...

Симон Милков напълно не е непознато лице за медиите. Той се появи по-сериозно около политическия план " България без цензура “ (ББЦ), чието лице беше Николай Бареков. Според обява в " Клуб Z ” е представян от ББЦ и като мениджър-събития.

Познат е и от митингите в столичния квартал " Орландовци " през 2015 година, подбудени от сборичкване поради мощна музика. Милков се появи в телевизионни репортажи и като участник в митинг в поддръжка на Иван Гешев, когато вървеше сагата с избирането му за основен прокурор. Милков от дълго време има и история със.

През тази предизборна акция нашумя и с, който го упрекна в закани и тормоз против фамилията му, а по-късно влезе и в спор с претендентът за народен представител от " Демократична България " Ивайло Мирчев, задавайки му въпроси за обязаност на групировката с " Америка за България ", каквото беше отречена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР