Преди дни принцесата под прикритие Кристин Каменова стана българката с

...
Преди дни принцесата под прикритие Кристин Каменова стана българката с
Коментари Харесай

Топ 5 на най-скандалните пластични операции на родните знаменитости

Преди дни принцесата под прикритие Кристин Каменова стана българката с най-големия силиконов бюст. Тя съумя да си постави общо 2000 кубика силикон в гърдите. 

Досега върхът се държеше от Джулиана Гани с 30 кубика по-малко. 

Кои са най-известните и скандални естестически интервенции на родните звезди? 

Моника Валериева 

Плеймейтката отскочи до прилежаща Турция, където в влиятелна клиника си тунингова задните елементи, с цел да наподобяват на съвсем бразилски. С нея беше и положителната й другарка Николета Лозанова

Мариана Маринова

„ Мисис България Глоуб – 2007 “ преди години призна, че има цели 3 литра биополимер в задните си елементи. С него се оформяли и други мускулни групи. Операцията направила във Венецуела, защото материалът е неразрешен у нас.

Анита Мейзер

Преди време Мейзер, която получи преди време 3 години затвор поради убийството на приятеля си, се хвалеше, че има бюст по-голям от този на Памела Андерсън. 

Азис

Годината е 2011 година и поп-фолк артистът афишира, че ще си направи гърди. Но те няма да имат нищо общо с женските. Тогава стартира и трансформацията на артиста, който в този момент е същински бодибилдър. 

Николета Лозанова

За нея се твърди, че има най-вече пластични интервенции измежду родните звезди. Скули, нос, устни… а и както към този момент споменахме, и ново дупе дружно с Моника Валериева.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР