Преди дни изпадналият от английската Висша лига тим на Хъдърсфийлд

...
Преди дни изпадналият от английската Висша лига тим на Хъдърсфийлд
Коментари Харесай

Огромното спонсорско лого-лента се оказа шега

Преди дни изпадналият от британската Висша лига отбор на " Хъдърсфийлд " сподели екипите си за сезон 2019/20. Дотук всичко е обикновено. Фланелката на " териерите " обаче се окичи с името на генералния спонсор - букмейкърска компания, позиционирано по диагонал.

Огромното лого-лента освен изглеждаше неприятно, само че и бе в прорез с всички разпореждания на Футболната асоциация. Превърна се в тематика на полемики в обществените мрежи, където заваляха насмешки с втородивизионния клуб. И все се прокрадваха подозрения, че може да става дума за смешка.
Футбол или конкурс за хубост? Новият екип на "Хъдърсфийлд " провокира стихия в обществените мрежи
За да ги разсее, " Хъдърсфийлд " игра в този тип в другарската среща с " Рочдейл ".

Повече от 48 часа по-късно от компанията, която спонсорира " териерите ", оповестиха, че всичко в действителност е било просто смешка. Тя е част от акцията Save Our Shirt ( " Спасете ни фланелката " ). От букмейкърската къща акцентират, че спонсорството на фланелките е отишло прекомерно надалеч.

" Приемаме, че спонсорите имат своята роля към футбола, само че фланелката би трябвало да бъде свещена. Затова през днешния ден призоваваме останалите спонсори да се причислят към акцията Save Our Shirt и да върнат нещо назад на последователите... Като спонсор ние знаем своето място и то не е на фланелката ", сподели маркетинг шефът на компанията Виктор Коркоран.

Спонсорът на " Хъдърсфийлд " разкри шегата с паметно клипче:

So yeah, our Huddersfield shirt WAS a fake. We're not just sponsoring them this season, we're UNsponsoring them too, through our Save Our Shirt campaign. #SaveOurShirt pic.twitter.com/5Q5XjQ9U2U
— Paddy Power (@paddypower) July 19, 2019
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР