Преди дни джаз легендата Куинси Джоунс даде сензационно интервю, в

...
Преди дни джаз легендата Куинси Джоунс даде сензационно интервю, в
Коментари Харесай

Бащата на Джако защити сина си от скандалния Кунси Джоунс: Той просто завижда

Преди дни джаз легендата Куинси Джоунс даде сензационно изявление, в което направи скандални разкрития за куп именити персони. В него той загатна имената на Майкъл Джексън, Марлон Брандо, даже на самия Джон Кенеди. Последва дъжд от реакции и пояснения от стрaна на околните на засегнатите. Дойде редът и на Джо Джексън – бащата на краля на попа Майкъл Джексън, който Джоунс упрекна в плагиатство. Продуцентът и 28-кратен притежател на „ Грами “ съобщи пред “New York magazine”, че Джако откраднал песента на Дона Съмър “State of Independence” за шлагера си “Billie Jean”. Освен това той назовава краля на попа „ лаком човек “ и „ макиавелианец “.

Бащата на легендата – Джо Джаксън съобщи пред “Page Six”, че Куинси просто завиждал на Майкъл, тъй като в никакъв случай не е работил с човек с толкоз гений. Той добави, че в случай че някой е виновен за кражба, то това е самият Джоунс.

„ Той споделя, че синът ми го е откраднал, само че той е бил продуцент и на двете песни, тъй че в случай че някой е направил нещо неприятно, това е Куинси “, сподели Джо Джексън.

Продуцентът и Джако са работили по няколко песни от албума „ Трилър “, след което връзките им се развалили и те се отчуждили.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР