Преди дни бе създадена , чиято основна цел е да

...
Преди дни бе създадена , чиято основна цел е да
Коментари Харесай

Нова онлайн платформа подкрепя съвременното българско слово

Преди дни бе основана, чиято съществена цел е да поддържа актуалното българско слово и да работи за културното обединяване на всички наши сънародници, без значение от точката на света, в която се намират.
е заричане за съгласуваност сред новите български създатели и подкрепящите ги читатели. На уеб страницата на платформата ще можете да откриете качествени текстове в най-различни жанрове, формати и стилове - от любовни стихотворения и фантастични разкази, до фейлетони и публицистични материали. Платформата може да бъде последвана във и.
Атанас Янев, съосновател и редактор на “България до безкрайност ”, споделя: “Идеята ни е да предложим един друг пазарен принцип, а точно - самостоятелна монетизация на модерни български авторски творби. Това значи, че създателите могат да подберат свои произведения и да ги изпратят на [email protected]. В случай, че предоставените от тях материали дават отговор на изискванията за допустимост и публицистичната политика на екипа ни, които са разказани в детайли в обособени страници на нашия уебсайт, започваме взаимна работа. Ние поддържаме създателите с редакторски, хостинг, маркетинг и образни услуги за тяхната творба. На платформата се качват гратис като встъпление до 20% от наличието на съответното произведение, а останалите 80% читателите могат да закупят за безсрочно прилагане. Ако по този начин бъдат генерирани доходи за съответното произведение на съответния създател, той или тя получава до 80% от тяхната чиста стойност ”. 
По този метод онлайн платформата предизвиква създателите да отделят време и да основават качествено, свястно и непреходно ново българско слово. “България до безкрайност ” обезпечава цифрова естрада и възможна опция за приемане на избрани финансови хонорари на българоговорящи и пишещи на български език създатели, без значение къде се намират по света. Така създателите са задоволени и имат тласък да пишат, а читателите – да се любуват на българска литература с висока художествена стойност. 
“Готови сме когато и да е да си сътрудничим с най-различни сътрудници. Дали сме опция и на хората, които желае да ни поддържат непосредствено, да го създадат посредством Патреон. Също по този начин, за тези от тях, които демонстрират интерес, в обществените мрежи постоянно публикуваме и настояща информация към платформата ни, нашите творби и създатели. Ние имаме вяра, че има смисъл и потребност от нейното битие и развиване ", приключва Атанас Янев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР