Преди дни Анджелина Джоли изрази в статия за списание Time

...
Преди дни Анджелина Джоли изрази в статия за списание Time
Коментари Харесай

Емоционалният призив на Анджелина Джоли

Преди дни Анджелина Джоли изрази в публикация за списание Time своите терзания за всички деца, които са жертва на принуждение по време на самоизолирането. Във видеоразговор с калифорнийски хирург, който актрисата снима за същото издание, тя още веднъж ни приканва за повече обществена отговорност .
 Анджелина Джоли, коронавирусът и защо се тормози актрисата
Големите терзания на Анджелина Джоли

Страничните резултати на пандемията

Актрисата ни моли да бъдем по-отворени един към различен, да демонстрираме внимание и да се интересуваме какво се случва сега в дома и живота на хората към нас . Защото това може да бъде в действителност значимо и животоспасяващо за тях.

Преди години Джоли е плакала всякога, когато види, чуе или разбере за страдащи хора. Но една баба с думите си я кара да се замисли. Тя й споделя, че няма потребност от нейните сълзи, а от помощта й. И по този начин актрисата приема за собствен дълг да оказва помощ на всички, на които може, и да бъде по-чувствителна за протичащото се към нея.

" Бъдете там, бъдете подкрепящи, дръжте очите си отворени, без значение дали става дума за ваш преподавател или другар. " , споделя Джоли.

"Of the many ways that the pandemic is making us rethink our humanity, none is more important, or urgent, than the overall protection of children. " Important @TIME piece by #AngelinaJoliehttps://t.co/sLDIuqo2qC pic.twitter.com/xu8ZCFcepq
— kween (@jolievibes) April 15, 2020
Според нея, не трябва постоянно да си споделяме, че не е наша работа какво се случва в дома на съседите да вземем за пример. Защото децата в този момент не вървят на учебно заведение и няма кой да види белезите по принуждение върху лицата им, написа Fox News.

И всичко, което се изисква от нас в тези сложни времена , е да бъде там за хората, да ги изслушваме и поддържаме. Дори няма потребност да се тормозим дали ще може да решим казуса им. Нашата задача е просто да сме тяхна опора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР