Преди да отбележим мистичния празник Еньовден на 24 юни, се

...
Преди да отбележим мистичния празник Еньовден на 24 юни, се
Коментари Харесай

"Орисано" на Искра Урумова - по мистичните пътеки на самодивите

Преди да отбележим мистичния празник Еньовден на 24 юни, се пренасяме в света на самодивите с журналистката Искра Урумова. Премиерата на новата й книга " Орисано " ще бъде от 19 часа в Римските терми във Варна. Тя е създател и на трилогията " Откраднато, обречено, опазено ".
По думите на Искра Урумова историята в " Орисано " е родена от " Откраднато, обречено, опазено " .
" Защо продължих? Най-вече поради многото въпроси и желанието на читателите тази история да продължи. Понякога създателят не възнамерява да продължава една история, само че когато е видно, че има жадност за още и още от този свят, постоянно той може да бъде по някакъв метод удължен, изменен, допълнен, тъй че да даде на хората чувството, което те желаят ", сподели за БНР Искра Урумова.
Историята на героите в книгата - Неда и Марко, продължава с раждането на тяхното дете.
" Този сезон четвърти споделя за живота на сина на Неда и Марко и още веднъж води читателите по доста магични, забавни кътчета из нашата земя и освен . В книгата и в самия сюжет има всичко, което читателите демонстрираха, че харесват в първите. Има изпепеляваща обич, има пътешествия, завършения, коварство, рискове. Тази история споделя за света на самодивите и овчарите в днешни дни , пред нас ", добави в предаването " 12 + 3 " Урумова.
Цялото изявление слушайте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР