Преди броени дни се състоя партито на bTV по случай

...
Преди броени дни се състоя партито на bTV по случай
Коментари Харесай

Сашо Кадиев реве с крокодилски сълзи

Преди броени дни се състоя празненството на bTV по случай новия сезон на медията. Голяма част от известните лица на малкия екран се изсипаха на коктейла и очевидно се забавляваха с сътрудниците си. 

Но вниманието на всички бе привлечено от водещия на " Преди обед ", който се почувства обиден от управлението и по-специално от двама свои сътрудници. Това го принуди да се разплаче с крокодилски сълзи. 

Тази година за водещи на събитието бяха определени артистът и водещ на предаването " Мармалад " Иво Аръков, както и стендъп комедиантът Николаос Цитиридис. По-късно към тях се причисли и дългокраката синоптичка Натали Трифонова. 

 undefined

Синът на Катето Евро не присъстваше на звездния коктейл, само че в разгара на вечерта от всички екрани се появи неговия облик. Беше записал особено видео, в което рони крокодилски сълзи. В клипчето изяснява, че завижда на двамата водещи и горчиво съжалява, че са му " изяли хляба " и тази година не е поканен като водещ на събитието. 

Кадиев вложи целия си актьорски гений, с което съумя да разсмее всички в залата. Става ясно, че видеото е режисирано, само че пък не се разбра каква е истината причина за отсъствието му. Сред гостите не забелязахме и никой от журито на " БЪлгария търси гений ", чийто сезон бележи голям триумф. 

 undefined

Вместо това видяхме двама от членовете на журито на " Гласът на България ". Дара и Иван Лечев очевидно се забалвяваха и съумяха да приповдигнат настроението на всички с по две свои песни. Сред ВИП гостите на празненството наш кореспондент видя още Антон Хекимян, Цветанка Ризова, Деси Стоянова, Мария Цънцарова, Петя Дикова, Светослав Иванов, Златомир Йочев, Саня Армутлиева, Поли Генова, Иван Христов, Михаил Билалов, Кирил Ефремов, Ивайло Везенков, Ива Екимова и щерка й Дара.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР