Преди броени дни 64-годишната пусна снимка в Инстаграм профила си

...
Преди броени дни 64-годишната пусна снимка в Инстаграм профила си
Коментари Харесай

Те са на 50+ и изглеждат страхотно по бански!

Преди броени дни 64-годишната пусна фотография в Инстаграм профила си по бански. Към нея актрисата беше написала „ несъвършена в този идеален ден “, с което за следващ път сподели, че не се тормози нито от тялото си, нито от звездния си статус.

 Местят 29 юли 2022 | Произведенията на Иван Вазов „ Левски “ от „ Епопея на забравените “ и „ Под игото “ да се реалокират за проучване...
Цяла фотосесия пък показа, която направи фешън колаборация с марката AndieSwim и сътвори цяла линия бански костюми. Изключително елегантни и с винтидж лъчение, актрисата сподели, че всеки един модел й спри съвършено. А ние безспорно бихме носили белия цялостен бански, който носи чувство за Френската Ривиера.

или към този момент Афлек, която при започване на седмицата навърши 53, също нееднократно е показвала невероятната си форма в Инстаграм. Правят го и още известни дами като Салма Хайек, Хали Бери, Елизабет Хърли и Наоми Уотс.

Топмоделите от 90-те – Клаудия Шифър, Синди Крауфорд и Карла Бруни, също не отстъпват на младите девойки и демонстрират, че не престават да поддържат телата си във форма. Поредното доказателство, че възрастта е единствено число. Поредното ентусиазъм за плажния ни стайлинг, тъй като август занапред следва и има още бански, които да разходим по брега на морето.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР