Предчувствието, че 2021-ва ще е поне няколко пъти по-щедра от

...
Предчувствието, че 2021-ва ще е поне няколко пъти по-щедра от
Коментари Харесай

Кари, Миранда и Шарлот се завръщат!

Предчувствието, че 2021-ва ще е най-малко няколко пъти по-щедра от 2020, е изцяло целесъобразно. След като се насладихме на огромното завръщане на " Приятели ", следва да забележим и продължението на  " Сексът и градът ". Снимките стартират напълно скоро, а подготовките на маса към този момент са факт. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker)

През уикенда Сара Джесика Паркър показа фотография в Инстаграм, на която тя и правилните й приятелки Кристин Дейвис и Синтия Никсън театралничат на фона на красивия Ню Йорк. От четирите приятелки липсва единствено Ким Катрал, която няма да забележим в новите епизоди. 

Няколко часа по-късно екранната Кари Брадшоу показа и кадър от Голямата ябълка – мястото, което слага началото на фотосите. Новото попълнение ще е Сара Рамирес, която познаваме от „ Анатомията на Грей “. Тя ще има водеща роля в продължението, което носи семплото заглавие „ И просто по този начин “.



Наскоро стана ясно, че към поредицата ще се причислят Дейвид Ейгънбърг, Евън Хендлър, Уили Гарсън и Марио Кантон, които добре познаваме в сериала като Стив Брейди, Хари Голдънблат, Станфорд Блач и Антъни Маренцио.

Стрийминг платформата HBO Max ни е подготвила продължението на сериала и няма самообладание да ни срещне още веднъж с обичаните облици. „ Няма да повтаряме " Сексът и градът ", няма да разкажем историите им от времето, в което са били на по 30. Както в действителния живот, хората идват и си отиват. Приятелствата избледняват и стартират нови такива. Напълно е възможно приятелите, които сте имали на 30, да не са в живота ви, когато сте на 50 " – споделя основната директорка на наличието в HBO Max.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker)

По всичко проличава, че продължението ще се концентрира върху житейските проблеми – другарството на към този момент зрелите дами, както и перипетиите и провокациите, които всяка една възраст носи. Следващият сезон дава обещание да ни покаже повече мъдрост и израстване на героините. А ние скрито се надяваме на някой и различен пробван съвет, както и на нова и въодушевяваща обич, която да гледаме още веднъж и още веднъж.

 
„ Сексът и градът “: имаме ли потребност от продължение 20 години по-късно?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР