Предателство към избирателите си готви ръководството на „Демократична България“, ако

...
Предателство към избирателите си готви ръководството на „Демократична България“, ако
Коментари Харесай

Лозан Панов заговори за предателство на „Демократична България“

Предателство към гласоподавателите си готви управлението на „ Демократична България “, в случай че възнамерява да ръководи дружно с Българска социалистическа партия. За това предизвести претендентът за президент, подсилен точно от дясното обединяване – шефът на Върховен касационен съд Лозан Панов.

В пространна обява в обществените мрежи магистратът акцентира, че Българска социалистическа партия и ГЕРБ и персонално Румен Радев, Корнелия Нинова и Бойко Борисов са в зависимости от подмолни „ паяци “, които нямат никакъв интерес от реформиране на правораздаването. Панов не пести рецензии и обвинявания и към други политици у нас.

„ Защо никой не пита господин Радев с вдигнатия пестник, къде отиде в тази връзка планът му за конституционни промени. Къде е Демократична България, която се бори за правосъдна промяна, за какво не задава този въпрос? “, пита Панов.

„ Демократична България “ би направила същинско изменничество към гласоподавателите си, които имат вяра в идеята „ правосъдна промяна “, в случай че подмолно крои проекти да ръководи с госпожа Нинова, която даде всичко от себе си за безпрепятственото и дефинитивно завземане на правосъдната ни система (…) Опасявам се, че водачите на партията, която сякаш ме поддържа на тези избори, са на път на предадат всички тези, които имат вяра, че те ще изчистят „ угоените паяци “ на някогашната репресивна машина на комунистическия режим “, написа още Лозан Панов.



Той акцентира, че Нинова и Тройната коалиция са дали опция през 2009 година на Бойко Борисов да „ пристигна на власт с медийно потънали в мъгла постоянни избори “, като „ подправените обещания се сипят и през днешния ден, а протичащото се изумително припомня за 2009 година, когато Бойко Борисов и Цветан Цветанов като Батман и Супермен, на които изумително наподобяват някои нови момчета в политиката ни през днешния ден, громяха от тв приемника корупцията на всички равнища “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР