Предаденият на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в

...
Предаденият на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в
Коментари Харесай

Пращат за 12 години зад решетките изверг, блудствал с дъщеря си

Предаденият на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Силистра Ахмед Ю. за блудничество с ненавършилата 14 години негова щерка, осъществено при изискванията на рисков рецидив, получи наказване 12 години отнемане от независимост при непоколебим режим. 
50-годишният Ахмед от силистренското село Окорш изиска делото против него да се гледа при изискванията на кратко правосъдно разследване за редукция на наказването му с една трета. Състав на Силистренския областен съд причисли към актуалното дейно наказване и неизтърпяна присъда от 2 месеца и 10 дни. Уважен в размер на 5000 лв. е бил и гражданският иск. Осъденият изтърпявал присъда във варненския затвор за машинация. От 13 май до 18 май 2017 година бил пуснат в отпуск от затворническото общежитие във варненското село Разделна. 
Заедно с щерка си от втория си брак - потърпевшото момиче, отишли на посетители в дома на първата му брачна половинка, от която имал други деца. 50-годишният мъж изискал родната му щерка да отиде в неговата стая и тогава блудствал с нея. В разпита си детето показало, че половото принуждение на татко му е почнало отпреди две години посредством потребление на ситуацията на взаимозависимост и контрол над щерка си.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР