Пред журналисти във Варна Костадин Костадинов заяви, че Възраждане“ няма

...
Пред журналисти във Варна Костадин Костадинов заяви, че Възраждане“ няма
Коментари Харесай

Костадинов: „Възраждане“ няма да гласува бюджет на Асен Василев

Пред публицисти във Варна Костадин Костадинов съобщи, че „ Възраждане “ няма по какъв начин да гласоподава бюджет на Асен Василев.

По думите му, представени от Българска телеграфна агенция, това е същият финансов министър, който е подготвил предходния народен бюджет и в действителност е унищожил страната. „ Продължаваме промяната – Демократична България “ няма да подадат оставки, тъй като задачата им е да бъдат в кабинета непременно, счита Костадинов.

Костадинов счита още, че,,правителството ще вкара България във война “. „ Президентът Радев повтаря това, което и ние през цялото време – това държавно управление ще вкара страната във война и го виждаме малко по малко “.

„ Стъпките са изказванията на министъра на защитата, че би трябвало да се даде още и още оръжия на Украйна, за това, че се облекчава режимът за даване на оръжия от нашите компании от военно – промишления комплекс и най – към този момент за известията, че ще се прокарват хора в Украйна. Не е ясно по какъв начин ще се случи, само че ще се “, счита още Костадинов.

Срокът Народното събрание да се произнесе за провеждането на референдума на „ Възраждане “ за еврото изтича на 7 юли,обяви още Костадинов. Уточни, че не е склонен и със декларираното желание да се редактира въпросът на него. Партията държи годината да е не 2043, а 2024-2025 година.

,, Законът споделя, че Народното събрание може да редактира въпроса, само че единствено граматически, без да трансформира смисъла “, уточни Костадинов. И добави, че в случай че ръководещите не спазят закона, ще „ взривят страната “, тъй като ще унижат и ще се подиграят със стотици хиляди българи. Ако това стане, „ Възраждане “ ще стартира митинги в цялата страна, съобщи Костадинов.

В морската столица от партията на Костадинова оповестиха претендентът си за кмет на Варна. Това е Коста Стоянов. Към момента той е депутат от,,Възраждане “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР