Пребиха известен рапър във фитнеса. Американският рапър Tekashi 6ix9ine е

...
Пребиха известен рапър във фитнеса. Американският рапър Tekashi 6ix9ine е
Коментари Харесай

Пребиха известен рапър във фитнеса

Пребиха прочут рапър във фитнеса. Американският рапър Tekashi 6ix9ine е бил приет в болница, откакто във вторник е бил нападнат  в тоалетната на фитнес зала в Южна Флорида, удостовери Variety.

Според юриста му Ланс Лазаро 26-годишният реализатор, чието същинско име е Даниел Ернандес, е получил синини и пострадвания по лицето.

Адвокатът съобщи, че рапърът е бил атакуван от трима или четирима мъже, които са го пребили, макар че той се е опитал да отвърне на удара.

“Имаше порезни рани по лицето и синини ”, сподели още Лазаро. Той съобщи, че причинителите са избягали, откакто чиновниците са чули безредиците.

Според Лазаро е била извикана полиция и Ернандес е бил превозен с кола за спешна помощ до локална болница. Засега не е ясно дали рапърът остава в болница.

Лазаро съобщи пред TMZ, че ще обезпечи на музиканта „ някаква “ отбрана, защото е освободен от федералния затвор през април 2020 година Рапърът бе задържан и наказан на две години затвор през 2019 година по девет обвинявания, в това число за рекет, трафик на опиати и огнестрелно оръжие по отношение на присъединяване му в бандата Nine Trey Bloods.

Ернандес получи съкратена присъда, откакто сътрудничи на федералните чиновници за вкарване в пандиза на неговите съдружници. Той беше освободен предварително заради опасения за ковид, а съдията го назова “примерен пандизчия ”.

Във видеоклип, качен в платформата Twitter, се чува по какъв начин един от нападателите на Ернандес споделя: “Снимай. Сега ще бъда прочут. ” На друго видео е сниман окървавения рапър да излиза от спортната зала.

Според няколко известия в медиите Ернандес е бил изпъден от бейзболен стадион в Маями в петък поради това, че е бил в нетрезво положение и е смущавал почитателите.

Новини.бг

В неделя местим стрелките с час напред

Пребиха прочут рапър във фитнеса

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР