Празниците наближават и отново е време да вдъхнем живот на

...
Празниците наближават и отново е време да вдъхнем живот на
Коментари Харесай

Първи поглед към трейлъра на Фантастични животни 3

Празниците наближават и още веднъж е време да вдъхнем живот на магията. Тази Коледа, сходно на всяка друга, няма да пропуснем да посетим Хогуортс с обичаната ни поредност за Хари Потър. Макар да са минали цели 20 години от премиерата на първия филм по книгите на Джоан Роулинг и мнозина от нас към този момент да са пораснали, към момента продължава да ни вълнува всичко обвързвано с момчето вълшебник.

За доста фенове на магьосническия свят на Хари Потър, новата поредност " Фантастични животни " беше прелестен метод да станат част отново от магическата галактика. A положителната вест е, че първият филмов откъс на " Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор "  вече е тук. Този факт поражда огромна доза любознание и интерес у нас, защото третият филм слага фокуса върху най-великия вълшебник на света и наш отявлен любимец - Албус Дъмбълдор. На екран следва да забележим по-младата му версия, изиграна от Джуд Лоу. Звучи като предстоящо обещаваща композиция!

А сюжетът звучи не по-малко завладяващо. Дъмбълдор ще би трябвало да засилва всичките си сили, с цел да не разреши на черния вълшебник Гринделвалд да застане отпред на магическия свят и да стартира война с мъгълите. Съществува  малка уловка  - Гринделвалд и Дъмбълдор са сключили пакт обратно във времето, който не им разрешава да се дуелират един против различен. Затова положителният вълшебник приканва на своя страна Нют Скамандър (Еди Редмейн) и безстрашен тим от магьосници, вещици и един самоуверен мъгъл-сладкар, с цел да осуети злокобния проект.



Когато гледаме трйлъра, се здрависваме с това познато чувство за нещо обичано и познато. Естествено - оставяме това усещане да ни води напълно. Радваме се по детски на всеки дребен подробност от филмовия откъс, който прави поклон към истинската поредност. Като характерен мач по куидич, появяването на брата на Дъмбълдор – Абърфорт и сладкото възприятие, което неизбежно идва с присъждането на точки на домовете.

Истината изисква да признаем, че е твърде вероятно да се усети неналичието на Джони Деп, който към този момент няма да играе ролята на тъмния вълшебник Гелерт Гринделвалд. Актьорът беше заставен да се отдръпна от ролята си поради спорните мнения против него и определенията от таблоид, че е „ хулиган на съпруги “, които оставят горчив усет във времето. В ролята на магьосника от тъмната страна следва да забележим Мадс Микелсен, който е претрупан с нелеката задача да размени паметния Деп.

Приятно усещане ни прави, че Дейвид Йейтс, режисьор на предните два кино лентата от поредицата и на четири от тази на истинския " Хари Потър “ застава на същата позиция и в тази продукция. Джоан Роулинг пък е съсценарист, с цел да подсигурява, че нещата се случват с едно изкусно завъртане на пръчката.

Премиерната дата на „ Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор “ за България е 15 април 2022. Дотогава студът най-вероятно ще си е събрал багажите, а ние ще бъдем подготвени да поосвежим гледната си точка за магическия свят. 2022 със сигурност се обрисува като знаменита година за почитателите на Хари Потър. „ Фантстични животни “ несъмнено е значима съставна част, с цел да се получи магията, само че и оригиналният актьорски състав ще се събере още веднъж дружно по HBO Max.
Скоро може да гледаме актьорите от " Хари Потър " още веднъж дружно
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР