Празниците наближават, а с тях става все по-вълнуваща и подготовката,

...
Празниците наближават, а с тях става все по-вълнуваща и подготовката,
Коментари Харесай

Как да изберем елха за Коледа?

Празниците наближават, а с тях става все по-вълнуваща и подготовката, както и украсата на домовете ни. Но какво е Коледа без елха.

Традиционната коледна елха внася уют, хубост и топлота в дома. В последните години обаче ароматът на същинското коледно дръвче остана като че ли спомен от детството ни.

Повечето хора към този момент избират изкуствени елхи. Разбира се, и двата типа дръвчета си имат своите преимущества и дефекти.

Истина е, че изкуствените елхи са по-удобни. Те излизат по-евтино, защото не е нужно всяка година да се купува нова, не събирате иглички из цялата къща, а след празниците просто прибирате елхата до идната Коледа, съобщи DarikNews.

Много хора обаче настояват, че изкуствените елхи не са екологични, тъй като за производството им се употребява пластмаса, която замърсява околната среда.

Природозащитниците също се пробват да наложат изкуствената коледна елха.
Но нищо не може да замести аромата и романтиката, които живата елха придава на дома. А след празниците можете да засадите дръвчето в градината или пред блока си, където ще радва повече хора.

Каква елха ще изберете – естествена или изкуствена, вие решавате. Най-важното обаче е да запазим традициите, настроението и страстта, които носи коледното дръвче за всеки един от нас.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР