Правят музей и хотел в дупката на Стария град. Бизнесменът

...
Правят музей и хотел в дупката на Стария град. Бизнесменът
Коментари Харесай

Четете в Марица: Пак държавни пари за Роза Тотева

Правят музей и хотел в дупката на Стария град.

Бизнесменът Димитър Георгиев е спечелил делото против Министерството на културата за терена южно от Стария град и се приготвя да го преобрази с 30 млн. вложения. Той е притежател на парцела от 16 години. Заради разногласия с ведомството обаче той не можеше да строи нищо в него.

Пак държавни пари за Роза Тотева.

Майката на пловдивския кмет Роза Тотева е получила 87 541 лева без Данък добавена стойност от Народното събрание, заяви еpicentеr.bg. Нейната еднолична компания „ Плутон 1 “ ЕООД е спечелила публичната поръчка за организацията и провеждането на 51-ото съвещание на Комитета по културни, просветителни и обществени въпроси към Парламентарната асамблея за Черноморско икономическо съдействие.

Заради налог „ Такси ” жълтите коли плашат с блокади.

Това стана по време на сесията на Общинския съвет през вчерашния ден. Лидерът на таксиджиите Георги Ряпов прикани общинарите да понижат налога на 400 лв. поради повишаването на горивата.

Одобриха парите за „ Модър – Царевец ”, стадион „ Пловдив ” и басейна.

Делото против някогашната кметица на регион „ Централен ” Райна Петрова стартира с провал.Обвинителният акт, писан от окръжния прокурор Румен Попов, бе върнат за ремонти.

Делото слещу Райфъла приключи с ефикасна присъда от 13 години отнемане от независимост.

Той ще би трябвало да изтърпи наказването си при в началото непоколебим режим.

Паркомафия се пръкна до ДКЦ-1.

Читателка на „ Марица ” споделя, че в региона обикаля мъж в черен мерцедес и желае пари за паркиране още от 7 часа сутринта. Който откаже да му заплати се сблъсква с арогантни закани и псувни.

Димитроден е!

Православните считат, че от този ден нататък стартира зимата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР