Правя тази разходка заради всички вас, които желаете от сърце

...
Правя тази разходка заради всички вас, които желаете от сърце
Коментари Харесай

Олд Трафорд или как да бутилираш победата

Правя тази разходка поради всички вас, които желаете от сърце да я извършите персонално, само че по една или друга причина нямате опция за това. Знам какво е в действителност да жадуваш нещо, което не можеш да постигнеш и за това обричам този пътепис на вас, жадуващите за нещо-ТО (каквото и да е то). Дерзайте, фантазиите се сбъдват (понякога)...

Нека стартира с това, че виждам и се интересувам от футбол единствено на огромни шампионати или при дузпи в някой забавен мач. Но, несъмнено, знам кои са Манчестър Юнайтед и имам визия какво значат те за доста хора. За това, когато със фамилията ми минахме през Манчестър, беше наложително да посветим най-малко половин ден на Олд Трафорд. Слязох от колата с ясното схващане, че пребивавам нечия непозната фантазия и нося моралната отговорност за това да видя и предам нещата оптимално близо до действителността, без значение от неналичието на вътрешна страст освен това ми посещаване. Може би даже по този начин е по-добре.

Ако футболът е вяра, то Олд Трафорд е базиликата Свети Петър. Най-големият клубен стадион на острова, потенциал близо 77 000 души. Наричат го Театъра на фантазиите.

На основния вход има издигнати няколко паметника. Първият е на тримата огромни, по този начин наречената Света Троица на Манчестър Юнайтед: Джордж Бест, Денис Лоу и Сър Боби Чарлтън. Въпреки, че на рекламния афиш нагоре те са на фона на стадиона, в действителността всъшност стоят против него, ето по този начин:

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР