Най-голямата ядрена сила в света - Русия, може да съкрати

...
Най-голямата ядрена сила в света - Русия, може да съкрати
Коментари Харесай

Русия може да съкрати срока за вземане на решение за употреба на ядрени оръжия

Най-голямата нуклеарна мощ в света - Русия, може да редуцира времето за взимане на решение за приложимост на нуклеарни оръжия, което е заложено в формалната политика на Кремъл, в случай че сметне, че заканите се усилват, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция, като се базира на ръководителя на парламентарната комисия по защита Андрей Картаполов.

Днес той беше представен от държавната организация РИА да споделя, че в случай че заканите се усилят, срокът за взимане на решение за приложимост на такива оръжия също би трябвало да се промени.

" Ако забележим, че провокациите и заканите се усилват, това значи, че може да променим Руският президент обаче съобщи още, че не изключва промени в нуклеарната теория на Русия. Това беше възприето като реакция на натиска на твърдолинейните фигури от съветския хайлайф, които считат, че Путин би трябвало да е кадърен на по-бързи дейности при ескалация на напрежението в нуклеарната сфера и да смъкна прага за потребление на нуклеарно оръжие.нещо (в доктрината) във връзка с момента на приложимост на нуклеарни оръжия и на вземането на решение за потреблението им ", сподели Картаполов, представен от РИА.

Председателят на парламентарната комисия по защита в Русия, който в предишното ръководеше съветските сили в Сирия, а в този момент е народен представител от ръководещата партия „ Единна Русия ", добави, че към момента е прекомерно рано да се приказва за характерни промени в нуклеарната теория.

В нуклеарната теория на Русия от 2020 година се разказва по кое време президентът на страната би обмислил потреблението на нуклеарно оръжие: най-общо като отговор на нахлуване с нуклеарни или други оръжия за всеобщо заличаване или стандартни оръжия, " когато самото битие на страната е застрашено ".

По-рано този месец Путин съобщи, че Москва няма потребност да употребява нуклеарни оръжия, с цел да си обезпечи победа в Украйна, което е най-силният сигнал на Кремъл досега, че най-смъртоносният спор в Европа след Втората международна война няма да прерасне в нуклеарна война.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР