Правнукът на последния германски император беше осъден на десет месеца

...
Правнукът на последния германски император беше осъден на десет месеца
Коментари Харесай

Принц Ернст Август Хановерски бе осъден на десет месеца пробация - slava.bg

Правнукът на последния немски император беше наказан на 10 месеца пробация и загуби правото да живее във фамилно жилище, откакто австрийски съд го призна за отговорен по обвиняване в нахлуване против служители на реда и против икономите на фамилната хижа, до момента в който е бил под въздействието на алкохол и медикаменти, заяви ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Присъдата бе оповестена след траяло няколко часа правосъдно съвещание, по време на което бяха разпитани служителите на реда и чиновниците за поредност от произшествия през 2020 година, при които принц Ернст Август Хановерски ги нападал с каквото му попадне, в това число и с точило за ножове. Твърди се, че той бил под въздействието на алкохол и медикаменти при най-малко в един от случаите.

"Поемам отговорност, скърбя изцяло за случилото се и съм подготвен да обезщетявам вредите ", сподели 67-годишният обвинен, към който съдията се обръщаше с "господин Хановер ". Той бе заплашен от присъда от три години отнемане от независимост.

Въпреки това подсъдимият изглеждаше шокиран, когато чу съдията да го лишава от правото му да живее през идващите три години в ловна хижа Алмтал поради сигурността на фамилията, което се грижи за дома и живее там.

"Невъзможно и немислимо ", сподели принцът след траялото седем часа съвещание на съда. Той означи, че живее в хижата от петдесет години.

Присъдата може да бъде обжалвана.

Полицаите обявиха, че откакто били извикани на адреса, били нападнати от принца, който ги заплашил, че ще наеме хора, които да ги проследят и да избият фамилиите им.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР