Правно-историческият факултет на Югозападния университет „Неофит Рилски“ – Благоевград вече

...
Правно-историческият факултет на Югозападния университет „Неофит Рилски“ – Благоевград вече
Коментари Харесай

Правно-историческият факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ отбелязва своята 30-годишнина

Правно-историческият факултет на Югозападния университет „ Неофит Рилски “ – Благоевград към този момент тридесет години се утвърждава като център за качествена подготовка на студенти и докторанти, на реализиране на новаторски научни проучвания в региона на правните науки, а също по този начин и в областта на интернационалните връзки, историята, националната сигурност, обществената администрация и връзките с обществеността.

Факултетът ще означи 30-годишнината от основаването си с научна конференция „ Право и общество в (пост) пандемичния свят “ и галерия, проследяваща развиването на факултета. Научният конгрес ще бъде открит на 9 май 2022 година от 15:00 ч. в зала 313, Учебен корпус №6. Изложбата е с начален час 16:00 в Правно-историческия факултет.

Конференцията се организира под патронажа на акад. Христо Григоров, доктор х.к. – ръководител на Българския червен кръст. Тя има за цел да събере учени, откриватели, представители от практиката и ученици на факултета, с цел да обсъдят настоящи проблеми и провокациите пред актуалното общество от позиция на правната и историческата просвета, публичната и интернационалната политика и медийната процедура. Научните отчети ще бъдат оповестени в юбилеен алманах.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР