Правителството започва да влиза в час и, ако продължи тази

...
Правителството започва да влиза в час и, ако продължи тази
Коментари Харесай

Антон Кутев: Правителството започва да влиза в час

" Правителството стартира да влиза в час и, в случай че продължи тази наклонност, има късмет ", съобщи пред Българска национална телевизия някогашният представител на служебното държавно управление Антон Кутев.
Прочетете още
По думите му по повод за оръжието за Украйна служебното държавно управление извърши решението на Народното събрание и нищо повече, макар очевидните разлики по отношение на военната помощ.

" Няма нищо неприятно в инспекциите, би трябвало новото държавно управление да ревизира предходното. Ние съвсем нямахме подготвени планове, по които да се работи тези 10 месеца, процедурите и договорите са транспарантно направени. Ако нямахме контракт с " Боташ ", който ни дава неповторими права и условия и е в интерес на България, нямаше да се реши газовата рецесия ", добави Антон Кутев.

Той разясни, че служебното държавно управление си е свършило работата и предвижда, че ще има нова партийна система.

" Президентът Радев няма интерес да задвижва политически план преди 2025 година ", сподели още Антон Кутев и означи, че съгласно него това Народно заседание няма потенциала да трансформира Конституцията, защото огромна част от депутатите нямат никаква визия.

" Всякакви промени в Конституцията са голям риск и могат да доведат до проблеми. 70 % от депутатите не знаят по какъв начин да напишат законопроект ", съобщи още Антон Кутев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР