Правителството стана неудобно в този момент, защото мафията е в

...
Правителството стана неудобно в този момент, защото мафията е в
Коментари Харесай

Искрен Митев от ПП: Мафията е в криза и затова правителството стана неудобно

" Правителството стана неловко в този миг, тъй като мафията е в рецесия. Върнахме си границата на Капитан Андреево. Всеки ден, в който България има своята граница, е тежък и изгубен за мафията ".

Това разяснява пред БНР Искрен Митев от " Продължаваме промяната ".

И добави, че вероятна причина за внезапното предпочитание за промяна на държавното управление е наближаващата промяна на членовете на Комисията за отбрана на конкуренцията (КЗК).

" Държавата не може да се намесва директно в свободата на комерсиалните сдружения да дефинират цените на избрани артикули. Когато има нарушаване на тази независимост, тя се дефинира от Комисия за защита на конкуренцията. Искаме да сменим Комисия за защита на конкуренцията, тъй като тя не действа вярно ".

В предаванетоМитев добави, че политическата рецесия не е в интерес на никого:

" Който и да пристигна на власт, до края на годината няма да успее да образува устойчиво болшинство. До края на годината се чака задълбочаване на проблемите. Какво ще вършат възрастните хора? Ще би трябвало да избират сред храна, медикаменти и отопление, в случай че не бъдат обновени пенсиите им ".

Той напомни думи на Тошко Йорданов от Има Такъв Народ, който от трибуната на Народното събрание сравнил Слави Трифонов с Волдемор:

" Чел съм " Хари Потър " и знам, че Волдемор е въплъщението на злото. Съжалявам, че господин Трифонов се трансформира във въплъщението на злото в България с това, което направи - дестабилизира едно ръководство, което имаше капацитета да направи същинска смяна. Този човек продължава да вкарва внушения, да изнася заблуждаваща информация. Той оказва помощ да се дестабилизира така и така неустойчивата обстановка ".

фотография: стоп кадър, Българска национална телевизия

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР