Правителството ще разгледа Проект на постановление за изменение на Постановление

...
Правителството ще разгледа Проект на постановление за изменение на Постановление
Коментари Харесай

Правителството ще обсъжда Националния механизъм за мониторинг на борбата с корупцията

Правителството ще прегледа Проект на разпореждане за изменение на Постановление № 240 на Министерския съвет от 2019 година за основаване на народен механизъм за битката с корупцията, проведената престъпност, правосъдната промяна и върховенството на закона и на Съвет за съгласуваност и съдействие. Това планува предварителният дневен ред за постоянното съвещание на Министерския съвет.

Министрите ще одобряват и отчет по отношение на информация за осъществяването на държавния бюджет за 2019 година, както и за одобрение на присъединяване на страната ни в съвещанието на Съвета на Европейски Съюз по стопански и финансови въпроси, което се организира на 21 януари 2020 година Ще бъде утвърдена и позицията ни за идващия подобен съвет.

В дневния ред е включено и разглеждането на Проект на разпореждане за изменение и допълнение на Наредбата за запазване на околната среда в морските води.

Министрите ще дадат зелена светлина на ръководещия орган на Оперативна програма „ Наука и обучение за образован напредък 2014-2020 “ да подписва административни контракти за даване на безплатна финансова помощ с бенефициенти в размер до 7 на 100 над избрания бюджет по предпочитана ос 2 „ Образование и учене през целия живот “ на оперативната стратегия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР