Правителството прие решение, с което назначава четирима нови областни управители

...
Правителството прие решение, с което назначава четирима нови областни управители
Коментари Харесай

Правителството назначи четирима областни управители

Правителството одобри решение, с което назначава четирима нови регионални шефове на областите Благоевград, Видин, Добрич и Плевен.
Прочетете още
За регионален шеф на Благоевград е назначен Георги Динев . Бил е депутат 44-ото, 45-ото и 46-ото Народно заседание. Динев е бил също ръководител на Общинския съвет – Петрич.

Ани Арутюнян е новият регионален шеф на Видин. До този миг е била заместник-областен шеф на същата област. Хоноруван учител е в катедра „ Политология ” в УНСС. Притежава богат опит в създаването на просветителни и проучвателен планове в областта на предприемачеството, ориентирани към дребни и междинни предприятия, както на национално, по този начин и на интернационално равнище.

Румен Русев е назначен за регионален шеф на Добрич. Той основен секретар на Областна администрация Добрич от 2016 година. Юрист по обучение, има дълготраен опит в администрацията. Бил е също секретар на Община град Добрич.

Николай Абрашев е новият регионален шеф на Плевен, като досега там е бил заместник-областен шеф. Работил е в Община Плевен, където е бил посредник, отговарял е за младежките действия – стратегии и претовареност. Завършил е магистратура по „ Мениджмънт “ в Стопанската академия „ Димитър А. Ценов “, Свищов.

Освободената през днешния ден от длъжността регионален шеф на област Плевен Виолета Иеремиева ще бъде назначена за заместител регионален шеф на същата област.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР