Благополучно приключи случаят, при който бившият полицай от Пловдив Венцислав

...
Благополучно приключи случаят, при който бившият полицай от Пловдив Венцислав
Коментари Харесай

Психолог за експолицая Караджов: Похвално е, че адвокатът му е участвал в преговорите

Благополучно завърши казусът, при който някогашният служител на реда от Пловдив Венцислав Караджов се беше барикадирал и заплашваше, че ще посегне на живота си поради идно осъществяване на доживотна присъда. Темата  разяснява някогашният шеф на Института по логика на психиката към Министерство на вътрешните работи проф. Калин Гайдаров.
Прочетете още
По думите му е похвално, че юристът на Венцислав Караджов - Зоя Тошкова, е взела участие в договарянията с него, наедно с психолозите от Министерство на вътрешните работи. Действията на психолозите не са импровизация, а плод на дълготраен труд и образование, разкри проф. Гайдаров. „ Изискват се специфични умения, даже личностни качества. Не може всеки да прави тази активност. Трябва да си задоволително спокоен, съсредоточен, уверен в личните си благоприятни условия и в правотата си ”, изясни той пред Нова телевизия.

Бившият шеф на Института по логика на психиката към Министерство на вътрешните работи акцентира, че даже най-добре подбраните чиновници на Министерство на вътрешните работи минават в годините през разнообразни професионални и персонални тествания, които неизбежна въздействат на психическото им положение. Нормативна уредба обаче урежда разпоредбите за работа, които всеки би трябвало да покрие.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР