“Правителството подготвя механизъм, през който да удря неудобни за тях

...
“Правителството подготвя механизъм, през който да удря неудобни за тях
Коментари Харесай

Даниел Митов: Заменят една корупционна схема с друга

“Правителството приготвя механизъм, през който да удря неуместни за тях компании. И да размени избран бизнес със собствен, т.е заменят една корупционна скица с друга, със своя “, съобщи зам.-председателят на ГЕРБДаниел Митов пред бТВ. Това е рядко срещано признание от страната на представител на партията на Бойко Борисов, че до момента се е управлявало с корупционни схеми.

По думите на Митов служебното държавно управление се готви да удари бизнеси в България, употребявайки като опрощение глобите на Съединени американски щати. Заместник-председателят на ГЕРБ подсигурява, че подкупеният политически водач, упоменат в отчета на американците, не е Бойко Борисов.

“Подозрения към този момент има, бяха упоменати и имена, само че мога да подсигурявам, че това не е господин Борисов. Ще прикани нашите съперници да не се трансформират в клеветници “, сподели Митов.

Той добави: “Ако господин Борисов имаше каквото и да е общо с това, нямаше да бъде поканен от американския дипломат в резиденцията. Срещата не я е желал господин Борисов, а е бил поканен и поканата е пристигнала доста преди да бъдат оповестени глобите. Ако имаше подозрение, той щеше да бъде включен в санкционния лист “.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР