Правителството на Великобритания ще проведе спешно заседание на комитета си

...
Правителството на Великобритания ще проведе спешно заседание на комитета си
Коментари Харесай

Заради конфликта Израел – Хамас: Великобритания свика спешно кризисно заседание

Правителството на Англия ще организира незабавно съвещание на комитета си за реакция на рецесии (КОБРА), с цел да разиска своята тактика и метода си към протичащото се в линията Газа и спора на Израел с радикалното палестинско придвижване " Хамас ", съобщи Ройтерс, като се базира на изказване на вицепремиера Оливър Даудън пред радио " Таймс ".

Англия упорства за филантропична пауза в спора, да бъде разрешено на английските жители в линията Газа да изоставен безвредно анклава и за освобождение на заложниците на " Хамас ", които са жители на Обединеното кралство.

" Ще обсъждаме въпроса за заложниците, по-цялостната картина на обстановката в района и (...) филантропичната помощ ", съобщи в настрана изявление за телевизия " Скай нюз " Даудън, който ще ръководи съвещанието.

На съвещание на английския парламент в понеделник министър председателят Риши Сунак, който неотдавна посети Близкия изток, съобщи, че държавното управление му ще даде спомагателна филантропична помощ за популацията в линията Газа в размер на 20 милиона английски лири.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР