Правителството на САЩ препоръча на американците да избягват пътувания до

...
Правителството на САЩ препоръча на американците да избягват пътувания до
Коментари Харесай

МНОГО ТРЕВОЖНО: Омикрон се разпространява все повече по земното кълбо

Правителството на Съединени американски щати предложи на американците да заобикалят пътувания до десетина страни, измежду които са Франция и Португалия - страни с едни от най-високите равнища на имунизация против коронавирус в Европа, съобщи Франс прес.

Агенцията отбелязва, че коледните и новогодишните празници по света са застрашени от новия коронавирусен вид Омикрон. Освен посочените страни предизвестието на Държавния департамент и здравните управляващи в Съединени американски щати се отнася за Кипър, Андора и Лихтенщайн в Европа, както и за Йордания и Танзания. Добавени са също Мали и Фиджи, съобщили през вчерашния ден за първи случаи на Омикрон.

Аржентински медици са открили първи за страната притежател на - напълно имунизиран 38-годишен човек без признаци, завърнал се на 30 ноември от Южна Африка, осведомиха управляващите.
свързани новини1658преди 15 часа3354на 06.12.2021
Министерството на здравеопазването прикани аржентинците да засилят профилактичните ограничения. Провинция Буенос Айрес съобщи, че от 21 декември вкарва санитарни пропуски за хората над 13-годишна възраст, заяви Българска телеграфна агенция.

Първите двама инфектирани с разновидността във Фиджи, пристигнали от Нигерия през Хонконг на 25 ноември, незабавно са били сложени под карантина, заяви здравното министерство. Те са със приключен имунизационен курс.

Две седмици откакто бе открит в Южна Африка, е засечен в близо 40 страни, отбелязва Агенция Франс Прес. До момента пандемията от КОВИД-19 е предизвикала гибелта на минимум 5 253 726 индивида по света, сочат калкулации на организацията въз основа на публични данни към 11 ч. по Гринуич (13 ч. българско време) през вчерашния ден.
свързани новини1903на 06.12.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР