Круизен кораб, чийто пътник според съобщенията е паднал зад борда,

...
Круизен кораб, чийто пътник според съобщенията е паднал зад борда,
Коментари Харесай

Откриха мъртъв паднал зад борда турист на круизен кораб

Круизен транспортен съд, чийто пасажер съгласно известията е паднал зад борда, беше сниман при идването си в Сидни, Австралия.  

Два круизни кораба, Carnival Splendor и P&O`s Pacific Adventure, бяха принудени да останат в морето, откакто един от туристите падна зад борда и изчезна безследно.

Инцидентът е станал на 6 май. Рано сутринта екипажът е разсънен от сигнал " човек зад борда ". Други кораби в региона също се включиха в издирването на мъжа. Освен това спасителите докараха хеликоптер.

Първите изображения на круизен транспортен съд, навлизащ в Сидни, се появиха часове откакто интервенция по търсене и избавяне приключи с покруса, пише News.com.au. Тялото е извадено от водата към 10.30 сутринта, откакто съгласно известията пасажер е паднал зад борда от P&O Pacific Adventure в 4 часа сутринта в понеделник, 6 май.

Пътниците, които трябваше да изоставен круизния терминал White Bay, бяха забавени почти 7,5 часа.
 Круизен лайнер, Pacific Adventure, желан транспортен съд, кораб, транспортен съд, екскурзиант изостана от пристанището, търсене на пасажер, остана в морето Carnival Splendor и P&O`s Pacific Adventure бяха принудени да останат в морето Снимка: Daily Mail
В изказване на полицията се споделя, че ще бъде направен отчет за правосъдния доктор. Органите на реда ще стартират следствие на събитията към случая.

Това не е първият драматичен случай, в който е забъркан туристическият оператор. Изданието отбелязва, че през май 2023 година Pacific Adventure оглави вестникарските заглавия край крайбрежията на Сидни, когато пожар в кабината, породен от посетител, който пуши в леглото, докара до евакуацията на пасажери край крайбрежията на Сидни.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР