Правителството на САЩ няма практика да предоставя подробности и доказателства

...
Правителството на САЩ няма практика да предоставя подробности и доказателства
Коментари Харесай

Стив Ханке: САЩ нямат практика да предоставят доказателства за санкционираните по Магнитски

Правителството на Съединени американски щати няма процедура да дава детайлности и доказателства във връзка с глобени по закона " Магнитски ", разяснява в неделя пред bTV американският икономист Стив Ханке. В петък за корупционните практики, в които са взели участие някогашният народен представител Делян Пеевски и останалите от листата със глобени – Васил Божков, Илко Желязков, Петър Харалампиев, Александър Манолев и Красимир Томов.

" Няма да бъдат показани доказателства. Министерството на финансите на Съединени американски щати е решително във обстоятелствата, с които разполага, и са подготвени да се пазят и в съда при нужда. Правили са го и преди, имало е повече от 100 души, глобени до момента по този закон и министерството в никакъв случай не е губело дело . Следователно, българите, в случай че апелират и заведат дело, вероятността да изгубят е 100% “, сподели Ханке.

Заявка за, направи в своя позиция до медиите Делян Пеевски в деня на оповестяване на глобите по закона " Магнитски ".

Единствената разлика сред корупцията по времето на комунизма и в настоящо време е, че в този момент има доста повече за крадене, в сравнение с тогава. Това не е нищо ново за България, означи още Ханке.

" Представете си ловджия на наедрял дивеч, той желае да улови дивеча, желае огромен трофей. Байдън желае огромен трофей и по тази причина глобите се случват в този момент. Байдън е едвам от няколко месеца на поста и се пробва да е доста нападателен в налагането на наказания по закона " Магнитски ", въведен през 2016 година ", изясни още Стив Ханке.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР