Правителството на САЩ конфискува товарен самолет Boeing 747, твърдейки за

...
Правителството на САЩ конфискува товарен самолет Boeing 747, твърдейки за
Коментари Харесай

Бивш самолет Boeing, собственост на Иран, свързан с терористична група, се върна в САЩ

Правителството на Съединени американски щати конфискува товарен аероплан Boeing 747, потвърждавайки за нарушавания на законите за надзор на износа, включващи глобена иранска самолетна компания и държавна венецуелска компания.

Министерството на правораздаването разгласи в понеделник, че издигнатият в Съединени американски щати аероплан, експлоатиран преди този момент от иранската самолетна компания Mahan Air, е бил трансфериран на Emtrasur, венецуелска карго самолетна компания, обвързвана със глобено държавно сдружение.

Властите настояват, че прехвърлянето е осъществен без позволение от държавното управление на Съединени американски щати, нарушавайки законите за надзор на износа и хипотетично облагодетелствайки паравоенната Революционна армия на Иран. Mahan Air от години е подложена на ограничавания на държавното управление на Съединени американски щати върху бизнеса си.

Помощник основният прокурор Матю Олсън, началник на отдела за национална сигурност на министерството, сподели в изказване: „ Министерството на правораздаването се ангажира да подсигурява, че цялата мощ на законите на Съединени американски щати лишават враждебните дър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР