Правителството на Обединеното кралство няма да стои настрана и да

...
Правителството на Обединеното кралство няма да стои настрана и да
Коментари Харесай

Хийтън-Харис: Правителството на Обединеното кралство няма да позволи обществените услуги на Север да се влошат още повече

Правителството на Обединеното кралство няма да стои настрани и да разреши публичните услуги да се влошат в Северна Ирландия, до момента в който Stormont остава спрян, сподели Крис Хийтън-Харис.

Секретарят на Северна Ирландия на Обединеното кралство сподели, че приготвя бюджет за поддръжка на държавните чиновници за стабилизиране на обществените финанси, в случай че задънената улица с шерването на властта не бъде позволена, само че предизвести, че би трябвало да има ограничаване до каква степен може да стигне държавното управление на Обединеното кралство.

Разговорите сред господин Хийтън-Харис и политическите партии на Северна Ирландия по отношение на финансите, които включваха предлагането за финансов пакет от £3,3 милиарда, прекъснаха в замъка Хилсбъро по-рано този месец без никакво съглашение за възобновяване на децентрализираното заседание и изпълнителен шеф.

Г-н Хийтън-Харис също сподели, че диалозите му с DUP по отношение на техните опасения по отношение на комерсиалните съглашения след Брекзит са завършили. Лидерът на ДЮП сър Дж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР