Правителството на Латвия утвърди на днешното си заседание по-строги ограничения

...
Правителството на Латвия утвърди на днешното си заседание по-строги ограничения
Коментари Харесай

Латвия разпореди да се работи дистанционно

Правителството на Латвия утвърди на днешното си съвещание по-строги ограничавания за битка с пандемията от, предава ТАСС. Те плануват от 16 март всички работещи в държавния и в частния бранш да преминат на. Това условие не се отнася до индустриалните предприятия и друга активност, която по справедливи аргументи не може да се прави отдалечено.
Според осведомителна организация ЛЕТА, организацията прекосяване на отдалечена работа имаше целесъобразен темперамент. Според признатото през днешния ден решение работодателят е задължен да разгласи чиновниците, които могат да работят на място, с цел да се обезпечи непрестанен работен развой, а останалите да преминат на отдалечена работа. Новото условие влиза в действие на 16 март и ще работи до края на изключителното състояние – 6 април.
 Турция с нови ограничения за публичните места в Истанбул Турция с нови ограничения за публичните места в Истанбул
За да бъдат позволени до публични места и държавни институции, от 15 март жителите на Истанбул ще би трябвало да покажат своя код за про...
Ако служащият изложи справедливи условия, които не му разрешават да извършва отговорностите си отдалечено, работодателят би трябвало да прегледа опцията той да работи на място, осигурявайки всички ограничения за епидемиологична сигурност и средства за самостоятелна отбрана, се споделя в държавното решение.
Производствените предприятия не престават да работят присъствено, само че при съблюдаване на оптималната отдалеченост сред чиновниците и режим на работа на смени. В случай на утежняване на обстановката с ковид в страната, управляващите показаха подготвеност да задействат сюжет D, който планува по-строги ограничавания и заключване. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР