Правителството на Германия остави без отговор въпроса дали отравянето на

...
Правителството на Германия остави без отговор въпроса дали отравянето на
Коментари Харесай

Берлин мълчи за бъдещето на Сверен поток-2

Правителството на Германия остави без отговор въпроса дали отравянето на може да се отрази на бъдещето на газопровода „ Северен поток-2 ”, съобщи БГНЕС.
По информация на организация ДПА, представителят на държавното управление Щефан Зайберт не даде отговор на въпроса дали канцлерът на Германия Ангела Меркел счита, както по-рано, че не би трябвало да се обвързват покушението против живота на със завършването на строителството на газопровода.
 Открити са следи от отрова по бутилка на Навални Открити са следи от отрова по бутилка на Навални
Специалистите от Мюнхенския институт по фармакология и токсикология на Бундесвера са разкрили следи от отровно вещество от групата &bdqu...
По време на конференция на 28 август Меркел се разгласи срещу такова обвързване. Според нея, тези въпроси би трябвало да се разискват поотделно. Няколко дни по-късно тя удостовери решимостта на немските управляващи да завършат строителството на газопровода. Заявлението беше направено по отношение на въведените от Съединени американски щати стопански наказания против предприятията в провинция Макленбург – Предна Померания, ако спомагат за строителството на „ Северен поток-2 ”.
Тези изказвания бяха направени преди Меркел да съобщи обществено на 2 септември: „ Специалната лаборатория на Бундесвера показа явен резултат: Алексей Навални е жертва на нападение с потребление на химически нервно-паралитичен газ от фамилията на Новичок. ” В Германия се ускориха апелите за наказания против съветското управление поради отравянето на Навални, като бъде наложено несъгласие върху завършването на газопровода „ Северен поток 2 “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР